ואני לא מבין איך אני יכול להוריד כאן משהו??? תעזרו לי חברים![]()
ואני לא מבין איך אני יכול להוריד כאן משהו??? תעזרו לי חברים![]()
|
|
קודם כל ברוך הבא!
בכדי להוריד דברים
יש פורום הורדות..תראה באינדקס![כול פורום הורדות נמצא בתוך הקטגוריה שלו]
נגדיד פורום תוכנות להורדה נמצא בקטגורית טכנולוגיה וטינטרנט!
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
אתה מתכון כותרות בדף הראשי??? נגיד אני רוצה סרטים אני הולך לסרטים וקולנוע כן????!
לא אחי בשביל סרטים אתה הולך למשחקים להורדה
אחי אתה נראה לי חזק כאן אני צריך קצת עזרנ ויהיה יותר טוה לכולם .
אז ככה אני רשום לאתר סוף סוף אני רק לא יודע איך אני מוריד סרטים למשל אני נכנס לפורם הסרטים רק שמשם אני לא מבין מה לעשות באימיול למשל את מסתכל בללה לה ויש לך כבר קישור מוכן אתה לוחץ וזה מוריד או שאתה מעתיק את השם והתוכנה כבר מוצאת את הקובץ וכאן אני נכנס ואין כלום או שזה מכניס אותי לאתר של סרטים שם מבקשים ממני לקנות אותו.... אתה יכול להסביר לי.....????
אתה צריך 150 הודעות או 300 לא יודע אני גם בזמן האחרון לא גולש פה
קיצר זה כדי שלא כל אחד שרק נירשם יוכל להוריד...
יש דרך לשלוח הרבה הודעות ומהרררררררררררררררר![]()
ואחרי 150 אז הלינקים יהיו אמיתים???? זה נראה כאילו שאני עושה משהו לא בסדר???
איזה לינקים אתה כבר צריך?
אני אסביר לך איך מורידים..
נגיד סרט..
אתה נכנס ל"סרטים להורדה" אתה רואה אשכול "שעת שיא 3 (תרגום עברי מובנה)" אתה לוחץ על האשכול אם אתה רוצה את הסרט..
נגיד שזה היה ב-2 לינקים..
אתה נכנס לראשון מחפש באתר הזה שנכנס לך אליו download file אחר כך מנתק את האינטרנט, מחבר שוב ומוריד ככה את הלינק השני..
כבר עכשיו הלינקים אמיתיים.. תנסה לעשות את זה..
אוקי תודה אני עשה מילה במילה כבר אשוב אליך תנקסססססססססס
אחי אין פורום סרטים להודה יש רק סרטים וקולנוע........