הם חוסמים משחקי רשת ועכשיו עובדים על אנשים בעניים עם חבילה של גיימרים וזה קבלו שיחה של אחד מ gamer.co.il
נטוויז'ן ברק 013 שלום מדברת XXXX איך אפשר לעזור?
-שלום, לא מזמן הייתי מחובר בחיבור של מגה וחצי שהיה איטי מאוד, התקשרתי בשביל לבקש לעבור לחבילה עם מהירות העלאה גבוהה הרבה יותר, והציעו לי לעבור לחבילת "גיימרים" שאני יקבל בה אפלווד במהירות כפולה ממה שהיה לי (כפי שהובטח), אייפי קבוע, VPN ועוד כמה דברים שאני לא מבין בהם.. ועבדו עליי בעיניים. לא קיבלתי שום דבר ממה שהובטח לי.
שניה תן לי לבדוק את זה.
<בלה בלה היא בודקת מה הנתונים במחשב>
אדוני רשום לי במפורש שנציג בשם יוסי הציע לך חבילה רגילה לגמרי ברוחב 3 מגה.
-מה? איך זה יכול להיות הוא הציע לי חבילת גיימרים ואני אמרתי לו במפורש שלא משנה לי המהירות הורדה, אלא רק האפלווד!
-הוא גם אמר לי שיהיה לי אייפי קבוע ואין לי!תשמע אדוני זה מה שרשום במחשב.
-אז הוא עבד עליי בקשר לחבילה שאני הולך לקבל בזמן שהוא השאיר פרטים שונים לגמרי במחשב!!
...כעבור חצי שעה שאני מנסה לשכנע אותה שהוא באמת אמר לי שהוא יביא לי חבילת גיימרים ורשם משהו אחר לגמרי במחשב כנראה...
תראה אדוני ייתכן שהנציג התבלבל או טעה..
-אין מצב שהוא טעה כי הוא אמר לי את זה במפורש.
תן לי להגיד לך משהו.. קצב העלאה תלוי בקצב הורדה. ככה זה תמיד בכל החברות בכל העולם!
-איך זה הגיוני אז שיש לכם חבילה של 3 מגה עם 150 אפלווד וחבילה של 3 מגה עם 270 אפלווד? הרי קצב העלאה תלוי תמיד בקצב הורדה, לא?
אתה לא מבין אבל.. זה לא אשמתינו אם זה לא מהיר מספיק אולי לא אמרו לך אבל אתה צריך להגדיר את זה עם התשתית שלך (HOT במקרה הזה)
-הגדרתי, שילמתי להם עוד כסף כמו פראייר דפוק ועדיין אין שום שינוי.
אז זה אשמתם.. האפלווד תמיד תלוי בתשתית ולא בספק.
-אז איך זה הגיוני שיש לכם חבילות שמדגישות שיש להם אפלווד ענק?! למה אתם מציעים אפלווד גבוה אם זה בכלל לא תלוי בכם?! מה שאת אומרת לא הגיוני בגרוש את שמה לב?
-אנחנו רק מציעים אנחנו לא מבטיחים גלישה מהירה.
הבנתי אותך.. בקיצור ולעניין עבדתם עליי בעיניים ואתם מודעים לזה, בגלל זה אתם מנסים להאכיל אותי חארטות של כיתה א'. תגידי לי פשוט מתי נגמרת לי ההתחייבות ונסיים את השיחה בצורה יפה.
בסדר אדוני ההתחייבות שלך נגמרת שנה מעכשיו.
-מה?!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????? את רוצה להגיד לי שהתחייבתי לשנה עוד פעם?!
כן.
-אבל הוא אמר לי במפורש שאני יתחיל בחודש נסיון ואם אני לא יהיה מרוצה אני יוכל פשוט להתנתק!!
נכון אתה תוכל להתנתק אבל אתה עדיין תחוייב לברק עקב זה שאתה עדיין בתוקף ההתחייבות.
-לא יאומן אתם פשוט נוכלים.. אני רוצה לדבר בבקשה עם היוסי הזה.
הוא לא נמצא פה היום, הוא יהיה ביום ראשון. אתה רוצה שאני ימסור לו שיחזור אליך?
-כן.
אין בעיה אדוני.

ציטוט ההודעה

כל בעייה שהייתה לי באינטרנט עד כה הייתה קשורה רק לראוטר המסריח שלי XD