שנה שעברה שמו לנו בביצפר דשא סינטטי, יש לנו 2 מגרשים: אחד מאספלט ואחד מדשא סינטטי, בקיצור היה לנו אתמול שיעור ספורט ואני שכחתי להביא נעליים (הייתי עם כפכפים) אז המורה לספורט אומר לי תשחק יחף, שיחקנו 4 על 4 שכל גול מחליפים קבוצות, לא משנה שהדשא היה רותח יצא אחרי כמה זמן שעמדתי בשער, אתם קולטים ילד אחד (הכי טוב אצלנו בכדורגל) רץ לבד הוא מתקרב לשער במקום לבעוט מרחוק הוא מנסה כזה להתקרב מלא בסוף הוא בועט ממרחק קצר ואני כזה מזנק עליו חטפתי ביטעה ממנו+מהכדור ביד.. לא משנה שהגול לא נכנס זה ממש כאב לי סעמק.. מזל שזה היה שיעור לפני אחרון.. אח''כ שיעור אחרון שתיתי מיים וחיכיתי כבר ללכת הביתה.. שהגעתי נכנסתי קצת למחשב ואז נפלה עליי עייפות ישנתי עד איזה 10 ב10 אני קם כל היד שלי נפוחה וכואבת.. לקחתי אופטלגין ושמתי תחבושת והמשכתי לישון.. קמתי בבוקר היד שלי עוד יותר נפוחה ואמא שלי אמרה שאני נשאר בבית ושנקבע תור לרופא.. הקיצר התור רק עכשיו ב3 לאורטופד.. נקווה שזה לא נקע או משהו.. וגם הקטע שסיפרתי עם הדשא ששיחקתי יחף? קיבלתי 2 שלפוחיות ברגל ימין מרוב החום שם =| והכי מעצבן? שזה ביד שמאל ככה שגם אם יהיה משהו אני בכל מקרה אצטרך לכתוב.. =|
עריכה:
5959 הודעות

ציטוט ההודעה

למה אתה צוחק על אביך הרוחני