|
|
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
איפה ראית שאמרתי שכולם שונאים סיסטם? להפך אנשים אוהבים את הלהקה הזאת וחושבים בגל לשהיא מפורסמת ויצאו לה כמה סינגלים יאוד מצליחים אי אפשר לא לאהוב אותם
ומבחינתי הם אחת הלהקות הגרועות ששמעתי ושוםם דבר שתגידי לא ישנה את זה
אם חשבת שאת נירוונה אני שונא את טועה ביג טיים להקה מעולה ואם לא שמעת שיר שלהם יש לך חור בהשכלה. גדול.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
לא שמת לב שהפורום הוא חוות גידול לפרופסורים בכירים?
מובן שכולם פה בדקו הכל באופן מעמיק לפני שפתחו את פיהם וקטלו כמה מאבות המוזיקה של כל הזמנים.
חלילה לא בקלות דעת נאמרו הדברים. ובטח שלא בשטחיות.
רק מלומדים בני 14 ממיטב הנוער!! כן ירבו כמוכם, חמודים. כל הכבוד על האומץ לפתוח ת'פה ולדבר על משהו שאין לכם מושג בו, רק בשביל לומר שאמרתם משהו.![]()
ולכל מי שבאמת רוצה לדעת- חיזרו למקורות. גגללו לכם מידע על מי אחראי למה שהיום אתם קוראים מוזיקה. אי אפשר להגיע לפתרון בלי הדרך, אמרו לכם? אם לא הלקהות שאתם "שונאים"- איך היו מגיעים אליכם כל האימו-פימו-טראש וואטאבר שאתם כל כך אוהבים? לפי ניו-מטאל היה מטאל. ולפני רוק אלטרנטיבי היה רוק. ולפני אימו היה גראנג'.
בלי קלאש- לא היה לכם סאבליים.
בלי אליס אין צ'יינס- לא היה לכם סטיינד.
שמעתם פעם פאנק של אמצע שנות השבעים? בלי זה לא היה לכם את מיי כימיקל רומנס.
אם תשאלו את כל החברים של הלהקות שאתם אוהבים מאיפה באה ההשראה- אתם תגלו שהלהקות השנואות עליכם סללו את הדרך בשבילם. והרי כולנו שפוטים של האלילים שלנו. אז אם כבר מצייתים לכל מילה שהאליל מוציא מהפה- לפחות תפיקו מכך תועלת ותלמדו דבר או שניים.
הכל באהבה, כן? זה בשבילכם. או בשביל אלה שבאמת רוצים ללמוד, לפחות.
לילה טוב לכולם![]()
עזבו אותכם, אני שומע אלביס קוסטלו וזה בן זונההההה![]()
אני לא שונא שום להקה שמנגנת רוק או מטאל.
והדיון הזה סתם גורר קללות וספאם.
מתחלפתקרדיט לי על כולןבבקשה להפסיק לבקש ממני חתימות!!!