כמובן שיש את שלושת הלהקות הבאות שהם חלק מאוד חשוב מן המוזיקה של הרוק הקלאסי...
יש את-
The Rolling Stones
The Doors
The Beatles
כמובן שכל להקה השפיעה על המוזיקה הזאת בצורה מסוימת נגיד הביטלס הביאו בסיס למוזיקת הרוק...
יש להם המון שירים פשוטים שאפשר לשמוע את הסגנון הפשוט הזה אצל המוזיקה שיש אפילו היום...
לדעתי רוב הסולנים האלה שמפורסמים כיום מבוססים על ידי השירים הפשוטים יותר של הביטלס...
למרות שיש כל מיני שירים מיוחדים יותר של הביטלס שלא הרבה מן הזמרים והלהקות כיום יכולות לחקות...
כמו A Day In A Life
שאולי הנגינה שבו לא מרהיבה ומרתקת אבל היא משפיעה עליך לדעתי באופן תת מודע...הסוג המיוחד הזה של השירה שאתה לא שומע כיום, כיום אתה רק שומע חבורה של בכיינים שמשמיעים תו אחד מומשך במשך כל השיר...
הדלתות הביאו פן חדש למוזיקה...
לדעתי סוג השירה של ג'ים מוריסון (אם אני לא טועה בשם שלו אם כן תקנו אותי) ביחד עם הנגינה הלפעמים עדינה ולפעמים מתפרצת שניגנו חברי הלהקה בשירים כמו...
The End
Five To One
Riders On The Storm
וכו'....
האבנים המתגלגלות הם להקה שאני אישית חדש אליה...
הכרתי אותה תמיד ושמעתי את הלהיטים היותר גדולים שלהם כמו:
Brown Sugar
Satisfaction
ואני חייב לציין שהשירים האלה הם פשוט לא יפים לדעתי...
הם נשמעים נורא מזויפים, כאילו שהם ניסו שהשירים יהיה מיוחדים ופשוט לא נתנו לזה לזרום...
לעומת זאת לפני שבוע בערך ראיתי את הסרט ה-"שתולים" של מרטין סקורסזה...
שמתי לב שפסקול השירים של הסרט הוא מיוחד מאוד.
הפסקול היה טוב מאוד אבל לא היה שם את השיר של הרולינג סטונס אבל השיר בכל מקרה היה מושמע בסרט....
השיר היה-
Gimme Shelter
שאני חייב לציין שהוא פשוט היה מיוחד ויפה ואני יכול לשמוע אותו הרבה מאוד פעמים ולא להפסיק.
גם התחלתי לשמוע עוד כל מיני שירים שלהם כמו-
Sympathy For The Devil
Love In Vane
והבנתי שיש להם מוזיקה טובה מאוד, מיוחדת, ושחשבתי על זה יכולתי לראות את ההשפעה על שירים של להקות אחרות....
מה אתם חושבים שהיא הלהקה החשובה ביותר ובכללי על הלהקות?

ציטוט ההודעה