כאן תוכלו לדון על סוגיה זו
מותר או אסור
בריא לא בריא
מומלץ וכד'
לשמור על שפה נאותה
כאן תוכלו לדון על סוגיה זו
מותר או אסור
בריא לא בריא
מומלץ וכד'
לשמור על שפה נאותה
|
|
לדעתי, זה שטויות.
אין שום קשר בין שפיכת זרע לבטלה אל מה שאומרים שיכול לקרות.
זה גורם רק לדברים לא ממש טובים לדעתי, ואני לא מבין מה יפריע לאלוהים שנעשה ביד, כי זה גורם לכל מיני השלכות לא ממש טובות אצל הציבור שמקפיד על כך, כמובן שלא על כולם אבל יש חלק שכן.
תחשוב על זה ככה סבבה
כל פעם שאתה מאונן אתה מוציא מליוני זרעים שכל אחד מהם הוא בן אדם בפני עצמו ואתה פשוט הורג אותו
אתה הורג כל פעם שאתה מאונן מליוני בני אדם
אתה יודע מה זה
עזוב את השטויות שאלה שאומרים לך שיקרה לך ככה וככה זה חרטה
אבל תפעיל את הראש ותבין שאתה הורג מליוני אנשים
אחים שלי כתוב אסור אז אסור וזה לגיטימי לא קשור לחיים לא חיים אלא אתם בעצמכם רואים איך זה משפיע אליכם!
מבחינתך אולי זה לא משנה אני לא יודע אבל זה היתמכרות לכל דבר זה גם מאוד משנה את הצורה שבא אתה חושב אל בחורות בכללי אתה רואה בכל בחורה ברחוב איזה אוביקט מיני אני לא מדבר אל ידידות אלא אל איזה כוסית שעוברת ברחוב אם אני טועה תגיד לי.
בונה איזה סוגיה לא הגיונית העלתם פה!
כיודע לכם זרעון אחד (באופן סטטיסטי) מפרה את הביצית.. מה אתה חושבים קורה לשאר הזירעונים הם חוזרים חזרה פנימה?
לא הם מתים בדיוק כמו במצב של אוננות רק שפה מוצאים מהמשוואה את האפשרות להפריה..
אז לפי הגיון בריא אני יכול להגיד בלב שלם שאם אני הורג מליוני אנשים באוננות אני הורג את אותו מספר פחות אחד גם בקיום יחסי מין מלאים.
איך אני אוהב תשובות כאלו, כתוב אז אני עושה לא אכפת לי שאני לא מבין אחלה גישה לחיים תמשיך ככה
אצלי לפחות המעשים באים אחרי ניתוח מעמיק של המעשה והבנה של ההשלכות פה אתם מביאים סיטואציה שאתם מעידים בעצמכם שקטונתם מלהבין את המניע הנסתר שעומד מאחורי גישה זאת.
עכשיו בתור אדם מאמין בדימוס אני לא אבוא ואשלול מכם את הזכות להאמין בדת אבל אני כן אעביר ביקורת על הדרך בה אתם בוחרים לממש אותה..
בצורה עיוורת בלי יותר מידיי הבנה של מה שאתם עושים, פשוט עצם המעשה נחשבת בעניכם מספיקה, אז פה הטעות שלכם רוצים לעשות להשפיע תבינו קודם למה אחר כך תטיפו לנו איך..
נערך לאחרונה על ידי Ori; 18-08-2009 בשעה 00:21.
בעלי חיים לא עושים ביד,ורוב בעלי חיים אפילו 99 מקיימים יחסי מין רק לצורך רביה..
וזה לא טבעי לחלוטין לשפוך זרע..
הרי מזה זרע?זרע זה התחלה של הולדת הבן אדם זה התחלה של האיברים של הגידים זה בעצם גרעין האדם.והשם ברא את האדם בשביל הניסיון שלו נגד התאבות נגד הזרע לבטלה
והרמב"ם הקדוש טוען שזרע לבטלה הוא הינו דבר חמור ומזיק לאדם הן בנפש והן מבחינה פיזית
זה תלוי כמה אתה מאמין בשם.. וכמה אתה מאמין ביהדות
גשם של עופרת יצוקה.
^^
דולפין גם מאונן !
אגב, זרע לבטלה אסור.
ולזה שאמר ששאר הזרעים מתים חוץ מזה שהפרה את הביצית -
הם מתו, אבל לא לבטלה כי הייתה להם מטרה!
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."