|
|
אחי שדיברתי על כאלה דברים עם ההורים הם אומרים לי לא זה סתם חרא, אל תעשה.
בסוף עשיתי שעווה בשפם והם אומרים לי זה פי 100 יותר יפה.. העיקר הם אומרים לא אל תעשה -_- שעווה הכי טוב למרות שזה קצת כואב- זה נסבל ושווה את זה
בקשר לליזר- אמא של חבר שלי עשתה לייזר אבל בשביל שבכלל לא יצמח היא הייתה צריכה ללכת כל חודשיים ללייזר במשך 3 שנים בערך. זה החרא בלייזר -_-
אני עדיין חלק ... אם יהיה לי הרבה אז אני אלך ואעשה לייזר הכי חכם , לא צריך לגלח וכל השטויות האלו , זה לא עולה כל כך הרבה וזה משתלם!!
בכל מיני מכונים זה שונה, רק כלל אחד, אל תלך לקוסמטיקאיות!! רק למכון עם שם ונסיון! אתה לא רוצה שסתם יעבדו עליך.
ודבר נוסף, תשאל את עצמך אם באמת יש לך בעיה שכדאי לדעת ולהתעסק עם זה או שזה נראה כבעיה רק לך ותצטער בעוד כמה שנים.
דבר עם ההורים שוב ותסביר שזה באמת מציק לך, ברגיעות.
חוץ מזה, תמיד אפשר להתווכח על המחיר, אם אתה רזה או שהאיזור קטן יחסית אז יכול להיות שיורידו את המחיר.
נערך לאחרונה על ידי newname; 12-09-2007 בשעה 02:15.
הכי טוב שעווה הבעיה שמה אני אגיד לאימא שלי?!
Antonio Puerta and Chaswe Nsofwa, Rests In Peace
הכי טוב פשוט להסיר את השערות לצמיתות או לפחות להפוך אותן לפלומה לצמיתות, וזה לא "מה להגיד לאמא" זה איך להגיד, אתה יודע מה מציק לך, לשבת איתה לשיחה רצינית יכול רק לעזור, תגיד לה בדיוק מה מציק לך, ההורים שלנו יכולים לגלות הבנה הרבה יותר ממה שנראה לנו, צריך רק לנסות ולראות, חוץ מזה שאין לך הרבה ברירות, אתה צריך את ההכוונה והעזרה שלהם כאן (אם לא מבחינת החלטת החלטות אז מבחינה כלכלית ומעשית בעשיית ההחלטות).
בקיצור, אל תתבייש, זאת אמא שלך.
נערך לאחרונה על ידי newname; 18-09-2007 בשעה 20:00.
זה כמו גילוח בלי הסכין, אתה מורח את הקרם מנגב ואיתו הולך השיער, זה גודל כמו אחרי גילוח.
לא, חבל שהקפצת אשכול ממש ישן.
בכל אופן, הקשר לחתימה שלך, ככה לא שמים חתימה, תערוך את החתימה שלך דרך כאן -
http://www.iatraf.co.il/profile.php?do=editsignature