קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. העצומה נגד השתמטות מצה"ל
    על ידי kbibas בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 37
    הודעה אחרונה: 29-04-2009, 17:29
  2. בקשר לחוק איסור עידוד השתמטות
    על ידי flashy boy בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 20-02-2008, 13:13
  3. [דיון] השתמטות על ידי סעיף נפשי
    על ידי H.I.M בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 09-10-2007, 17:16
  4. השתמטות תלמידים חילוניים מצה''ל
    על ידי Itay!!! בפורום יהדות
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 20-12-2006, 23:39
+ תגובה לנושא
עמוד 6 מתוך 6 << ראשון ... 456
מציג תוצאות 76 עד 89 מתוך 89

השתמטות - עמוד 6

משתמש משקיע האוואטר של SJ
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תמיד אפשר להסתכל על החלק הרע בדבר.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

ציטוט נכתב במקור על ידי K~C צפיה בהודעה
    ומה תגיד על כאלה שלא מרגישים את הצורך הזה לתת מעצמם.. סבבה אתה מרגיש שאתה חייב ואתה תרגיש אפס וכל מה שאמרת אם לא תעשה צבא, אבל מה לעשות שיש כאלה שאין להם את ההרגשה הזאת.. תידע לך שזה לא באשמתם.. פשוט ככה הם. לאדע ממה זה נובע בידיוק. וזה אומר שהם אפסים ולא יהיו שווים כלום בחיים? אתה טועה.
    זה אומר שאם הם לא יעשו צבא, כולם יסתכלו עליהם בעין שונה...
    רוב העבודות כיום מסתכלות גם מי עושה צבא ומי לא..
    תראה איזה עניין עושים מזה כשכוכבי נולד לא עשו צבא ורוצים להוציא על
    זה חוק.. אתם חושבים שזה עניין של לא לעשות וזהו... אבל תמיד ישפטו את
    אותם אנשים למה לא ולמה כן.. למשל moshe, הבן אדם לא עשה צבא, מהסיבות שלו, ואם תשים לב שחצי פורום כל הזמן מזכיר לו את זה.. אני לא יודע אם זה מפריע לו או לא, אבל לי אישית זה היה מפריע.. אגב הוא כבר הסביר שהסיבות לא היו תלויות בו.. רק נתתי אותו לדוגמא... כי רק אותו אני מכיר חח :/

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אמונה וכוח רצון הם חומרי הבניין הטובים ביותר כדי לבנות

K~C אמרתי שאנשים כמוהו הם אפסים כי הם חושבים שהם לא עושים צבא כי הם מעל לעם ואני מדגיש - שאנשים שעושים את זה בגלל ההרגשת עליונות בגלל שהם חושבים שהמוח שלהם מעל כולם - ההתנשאות הזאת - בגללה אני חושב שהם אפסים לטעמי.

מה שממש מרגיז זה לא העובדה שהבן אדם לא יעשה צבא לא שירות לאומי לא כלום - אלא חושב שהוא מעלי ומעל כל מי שעושה צבא וקרבים במיוחד. עצם העובדה שאין לו בושה לרמוז שאת המוח שלו ראוי לשמר - זה מרגיז אותי.

עכשיו אני מכבד כל דעה כולל אנשים שלא עושים צבא יש לי מספיק אנשים שאני מכיר שלא עושים צבא וכן זה בפנים מעצבן אבל אני מקבל את זה כי לא כל אחד יכול וגם אנשים שפשוט לא בא להם אז פסדר אבל יש לנו החיילים את הזכות להתייחס אלינו בכבוד הראוי לנו כאנשים שעושים את זה במינימום כסף במשך כל כך הרבה זמן נותנים מעצמנו מהשנים הכי טובות שלנו והגיע הזמן לקבל משהו בחזרה לא מבקש כסף לא מבקש הטבות מבקש מאנשים קטנים ומסכנים כמו אלכס שידבר איתי בכבוד הראוי לי וידבר ביריאת פחד מכל חייל קרבי שהגן עליו אי פעם. מדים זה כבוד וכן אני עולה על מדים רק בחופשים מהלימודים פעם בשנה אבל בכל זאת מרגיש חייל וגאה על כך, ואנחנו החיילים מכבדים את עצמנו אבל דיי נמאס מאנשים שיורקים על המדים. מתייחסים לצבא כעל מועקה וזה לפעמים כן מועקה אבל אנחנו עושים את זה בשקט שלנו לא מתלוננים אז למה משתמטים לא מתביישים למה הם גאים בכך שהם לא עשו צבא למה היריקה הזאת בפנים ? ממתי להיות משתמט נהייה טרנד ?

תחילת הדיון הוא על השתמטות בגלל שהמדינה חרא בגלל שיש שחיטות. אז בוא אני אגיד משהו - העם שלנו עם זהב - מי עוד בעולם יוותר לאנשים כמו אלכס על 3 שנים מהחיים שלו בכדי להגן על התחת שלו ? רק אנחנו.
    ושחיטות - המשתמטים הם המושחטים ! שחיטות זה לגרוף קופה על חיילים שבזמן שמשתמטים סלאב הולכים מסביב לעולם עושים כסף חיילים בקושי מקבלים 700 שקל לחודש. ואנחנו שותקים לגבי השחיטות הזאת...

אז אתם יכולים להגיד מה שבא לכם... אני רוצה פשוט להגיד שמי שלא משרת בצבא אין לי בעיה עם זה באמת... אבל אני במקומם הייתי משאיר את זה בשקט כי מי שכן באמת תורם מעצמו - יש לו הזכות הזאת לכבד אותו ברמה כזאת שירגיש כאילו זה היה שווה את זה. אנחנו עושים לעם ישראל את ההתנדבות הכי חזקה שיש - לא משנה מה עושים צבא או שירות לאומי לכל אחד יש מסגרת משלו ואפשר לתרום בכל דרך כלשהי ! לא יכול צבא - יש שירות לאומי - לא רוצה שירות לאומי יש מספיק מקומות להתנדב בהם. אבל יש דרך לעשות את התרומה שלך למדינה ולעם שלך. טיפת כבוד בחזרה...

חג שמח לכולם...
    למה ה' לוקח את הטובים ?

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

ציטוט נכתב במקור על ידי DaRk GoD צפיה בהודעה
    K~C אמרתי שאנשים כמוהו הם אפסים כי הם חושבים שהם לא עושים צבא כי הם מעל לעם ואני מדגיש - שאנשים שעושים את זה בגלל ההרגשת עליונות בגלל שהם חושבים שהמוח שלהם מעל כולם - ההתנשאות הזאת - בגללה אני חושב שהם אפסים לטעמי.

מה שממש מרגיז זה לא העובדה שהבן אדם לא יעשה צבא לא שירות לאומי לא כלום - אלא חושב שהוא מעלי ומעל כל מי שעושה צבא וקרבים במיוחד. עצם העובדה שאין לו בושה לרמוז שאת המוח שלו ראוי לשמר - זה מרגיז אותי.

עכשיו אני מכבד כל דעה כולל אנשים שלא עושים צבא יש לי מספיק אנשים שאני מכיר שלא עושים צבא וכן זה בפנים מעצבן אבל אני מקבל את זה כי לא כל אחד יכול וגם אנשים שפשוט לא בא להם אז פסדר אבל יש לנו החיילים את הזכות להתייחס אלינו בכבוד הראוי לנו כאנשים שעושים את זה במינימום כסף במשך כל כך הרבה זמן נותנים מעצמנו מהשנים הכי טובות שלנו והגיע הזמן לקבל משהו בחזרה לא מבקש כסף לא מבקש הטבות מבקש מאנשים קטנים ומסכנים כמו אלכס שידבר איתי בכבוד הראוי לי וידבר ביריאת פחד מכל חייל קרבי שהגן עליו אי פעם. מדים זה כבוד וכן אני עולה על מדים רק בחופשים מהלימודים פעם בשנה אבל בכל זאת מרגיש חייל וגאה על כך, ואנחנו החיילים מכבדים את עצמנו אבל דיי נמאס מאנשים שיורקים על המדים. מתייחסים לצבא כעל מועקה וזה לפעמים כן מועקה אבל אנחנו עושים את זה בשקט שלנו לא מתלוננים אז למה משתמטים לא מתביישים למה הם גאים בכך שהם לא עשו צבא למה היריקה הזאת בפנים ? ממתי להיות משתמט נהייה טרנד ?

תחילת הדיון הוא על השתמטות בגלל שהמדינה חרא בגלל שיש שחיטות. אז בוא אני אגיד משהו - העם שלנו עם זהב - מי עוד בעולם יוותר לאנשים כמו אלכס על 3 שנים מהחיים שלו בכדי להגן על התחת שלו ? רק אנחנו.
    ושחיטות - המשתמטים הם המושחטים ! שחיטות זה לגרוף קופה על חיילים שבזמן שמשתמטים סלאב הולכים מסביב לעולם עושים כסף חיילים בקושי מקבלים 700 שקל לחודש. ואנחנו שותקים לגבי השחיטות הזאת...

אז אתם יכולים להגיד מה שבא לכם... אני רוצה פשוט להגיד שמי שלא משרת בצבא אין לי בעיה עם זה באמת... אבל אני במקומם הייתי משאיר את זה בשקט כי מי שכן באמת תורם מעצמו - יש לו הזכות הזאת לכבד אותו ברמה כזאת שירגיש כאילו זה היה שווה את זה. אנחנו עושים לעם ישראל את ההתנדבות הכי חזקה שיש - לא משנה מה עושים צבא או שירות לאומי לכל אחד יש מסגרת משלו ואפשר לתרום בכל דרך כלשהי ! לא יכול צבא - יש שירות לאומי - לא רוצה שירות לאומי יש מספיק מקומות להתנדב בהם. אבל יש דרך לעשות את התרומה שלך למדינה ולעם שלך. טיפת כבוד בחזרה...

חג שמח לכולם...
    אני מסכים ולא מסכים,
    מצד אחד בוודאי שאני מסכים עם זה שאלה שלא עשו צריכים לתת כבוד לאלה שכן, אבל יודע מה.. זה לא מספיק.
    לא מספיק, פשוט ככה.
    בן אדם אחד שנתן שלוש שנים מהחיים שלו, לא חודש, לא חודשיים אפילו לא חצי שנה, שלוש שנים, ואני למשל שלוש וחצי, לא הגיוני, בשום צורה! שייחיה ביחד במדינה כמו שלנו כשווה לבן אדם שחשב שאת השכל שלו צריך לשמר והשתמט והלך ללמוד או לא משנה מה.

לא מקובל עלי יודע מה?
    על הזין שלי, לא רוצה לפגוש ברחוב אנשים בעוד שנתיים בגיל שלי שסיימו תואר באוניברסיטה, לא מוכן לקבל את זה כעובדה ולא רוצה שזה יהיה ככה בחיי שלי.
    מדובר על הרבה מאוד זמן שנותנים בשנים הכי יפות של החיים, עם משכורת שהיא בעצם דמי כיס, והם ילכו להם ללמוד?! מה לעזאזל?! מה קורה לעולם!? אני צריך לצאת מפה ביום שבת בערב לבסיס כשאני מרגיש פראייר?! למה?! למה שהם יחיו יופי וייצחקו על כולנו ואני ביום ראשון ירגיש פראייר?! איך זה פייר?!

אז יודע מה, וכבר כתבתי את זה פה, לא אכפת לי ממשתמטים, האנשים האלה הם מבחינתי שפל החברה הישראלית שראויים לדבר מלבד הוקאה.
    מה שכן מפריע לי זה שהם חיים איתי ביחד במדינה כמו שווים.
    לא רוצים לשרת את המדינה? תעופו מפה ותחיו במקום אחר. לכו לארה"ב, לכו לאירופה, לא מעניין אותי. תעופו מפה נקודה.
    תתחילו את החיים היפים והמושלמים שלכם שהם מעל כולם במקום שבו לא תעברו ליד כאלה שכן נתנו כל כך הרבה כל יום ברחוב.

משתמש מכור האוואטר של AnthRax
    לייקים
    12
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    מה הדבר הכי חכם שיצא מפה של אישה?-הזין של אינשטיין.

לא קראתי הכל אבל הנה הדעה שלי:
    כל אזרח בישראל חייב להתגייס לא משנה עד כמה המדינה מושחתת ועד כמה שאתם לא רוצים להתגייס, נכון אתם כביכול לא חייבים למדינה כלום כמו שאמרו פה,אבל לחיילים שמגינים עליכם עכשיו ברגע זה בשטחים, בגבולות,אתם כן חייבים ובגדול, כי אם לא הם לא הייתם יכולים לברוח לארצות שונות וללמוד שם!
    אתם לא עושים צבא בשביל ראש הממשלה או שרת החינוך, אתם עושים את זה כדי לתרום משו ולהגיד תודה על השנים שחייתם בבטחון פה, חוצמיזה שבצבא לומדים דברים שלא לומדים במקום אחר ותגידו תודה שפה זה לא רוסיה,פה זה הרבה יותר טוב פה רואים ת'משפחה כל שבועיים שם כל שנה וחצי, אז אל תתלוננו.
    מי שאומר שהוא משתמט כי הכל מושחת\או כי "למה הוא לא משרת ואני כן?"-סתם כפויי טובה.
    נערך לאחרונה על ידי AnthRax; 27-09-2007 בשעה 00:35.

משתמש ותיק האוואטר של MuLtI-FoCaL
    שם פרטי
    בוריס
    לייקים
    1
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    Can't we all get along?

ציטוט נכתב במקור על ידי AnthRax צפיה בהודעה
    לא קראתי הכל אבל הנה הדעה שלי:
    כל אזרח בישראל חייב להתגייס לא משנה עד כמה המדינה מושחתת ועד כמה שאתם לא רוצים להתגייס, נכון אתם כביכול לא חייבים למדינה כלום כמו שאמרו פה,אבל לחיילים שמגינים עליכם עכשיו ברגע זה בשטחים, בגבולות,אתם כן חייבים ובגדול, כי אם לא הם לא הייתם יכולים לברוח לארצות שונות וללמוד שם!
    אתם לא עושים צבא בשביל ראש הממשלה או שרת החינוך, אתם עושים את זה כדי לתרום משו ולהגיד תודה על השנים שחייתם בבטחון פה, חוצמיזה שבצבא לומדים דברים שלא לומדים במקום אחר ותגידו תודה שפה זה לא רוסיה,פה זה הרבה יותר טוב פה רואים ת'משפחה כל שבועיים שם כל שנה וחצי, אז אל תתלוננו.
    מי שאומר שהוא משתמט כי הכל מושחת\או כי "למה הוא לא משרת ואני כן?"-סתם כפויי טובה.

פששש ארטיום לא ידעתי שאתה יודע לדבר ככה
    :-)

לייקים
    12
    נקודות
    44
    משפט מחץ

כן אה..
    קורה P:

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דימי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הכל תלוי בגישה =)

אפשר בכלל להסתכל על זה בגדול, מה זה צבא? מחנה אימונים ענק שנועד להגן על מדינה מפני מעשי אלימות. מה זה מלחמות ? אלימות. זה מכות בין תלמיד לתלמיד אחר, זה מכות בית מדינה למדינה רק ההבדל הוא שההיקף גדול יותר.
    לייצר פצצות אטום בשביל להשמיד אחד את השני ולהמציא צבאות וכלי נשק זה אחד הדברים הכי מפגרים שהאנושות יכלה להמציא לעצמה.. זה אחד הדברים שהכי לא מסתדרים בראש, במקום להשקיע את כל המשאבים בחקר של מה שנמצא מעבר לכדור הארץ עולמות אחרים אנחנו משקיעים מלא משאבים בשביל להרוס את עצמינו. במקום שמדינה זאת תיהיה מדינה נייטרלית שנוכל לבנות איזה רכבת מישראל לאירופה או לאסייה ולטייל ולהכיר את העולם בבטחה ולחיות בשקט אנחנו צריכים להקים צבא שיגן עלינו מבני אדם אחרים שהם בידיוק כמונו ולהכתיב לטייסים לטוס עקום כי יש מדינות שלא מסכימות שמטוס ספציפי זה יטוס מעל שמי אותה מדינה. כמה שטויות התפתחו בעולם אתם לא מאמינים.
    DimA

לייקים
    12
    נקודות
    44
    משפט מחץ

אפשר בכלל להסתכל על זה בגדול, מה זה צבא? מחנה אימונים ענק שנועד להגן על מדינה מפני מעשי אלימות. מה זה מלחמות ? אלימות. זה מכות בין תלמיד לתלמיד אחר, זה מכות בית מדינה למדינה רק ההבדל הוא שההיקף גדול יותר.
    לייצר פצצות אטום בשביל להשמיד אחד את השני ולהמציא צבאות וכלי נשק זה אחד הדברים הכי מפגרים שהאנושות יכלה להמציא לעצמה.. זה אחד הדברים שהכי לא מסתדרים בראש, במקום להשקיע את כל המשאבים בחקר של מה שנמצא מעבר לכדור הארץ עולמות אחרים אנחנו משקיעים מלא משאבים בשביל להרוס את עצמינו. במקום שמדינה זאת תיהיה מדינה נייטרלית שנוכל לבנות איזה רכבת מישראל לאירופה או לאסייה ולטייל ולהכיר את העולם בבטחה ולחיות בשקט אנחנו צריכים להקים צבא שיגן עלינו מבני אדם אחרים שהם בידיוק כמונו ולהכתיב לטייסים לטוס עקום כי יש מדינות שלא מסכימות שמטוס ספציפי זה יטוס מעל שמי אותה מדינה. כמה שטויות התפתחו בעולם אתם לא מאמינים.
    נכון, אבל זה מה שיש כרגע, בגלל זה צריך להתמודד עם זה-צבא..

משתמש ותיק האוואטר של MuLtI-FoCaL
    שם פרטי
    בוריס
    לייקים
    1
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    Can't we all get along?

אין דרך לשנות את זה
    זאת דרך החיים שלנו כבני אדם וככה בעצם נולדנו מלחתחילה...
    הלוואי והיה עולם עם רכבת מישראל לאמריקה וטיסות ישירות מפה לשם...
    אבל זה לא...זה החיים...זה הסבל של כול העולם וצריך להתמודד איתו.

הייתי רוצה ככה איזה 1000000000 יורו הייתי עובר לשוויץ חיי את החיים.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דימי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הכל תלוי בגישה =)

ציטוט נכתב במקור על ידי MuLtI-FoCaL צפיה בהודעה
    אין דרך לשנות את זה
    זאת דרך החיים שלנו כבני אדם וככה בעצם נולדנו מלחתחילה...
    הלוואי והיה עולם עם רכבת מישראל לאמריקה וטיסות ישירות מפה לשם...
    אבל זה לא...זה החיים...זה הסבל של כול העולם וצריך להתמודד איתו.

הייתי רוצה ככה איזה 1000000000 יורו הייתי עובר לשוויץ חיי את החיים.
    לא.. זה לא סבל של כל העולם שהוא צריך להתמודד איתו.בני האדם מספיק חכמים ויש להם את כל האמצעים לעצור את זה. אם מספיק אנשים היו מאמינים בזה ולא חושבים כמוך אז כל הקטע הזה היה נעלם לאט לאט.
    DimA

לייקים
    12
    נקודות
    44
    משפט מחץ

K C
    תבין, זה גם נובע מדתות שונות, נגיד האיסלם-למה כולם טרורוסטים? כי לפי הדת יש רק איסלם בעולם אז בגלל זה הם הורגים אנשים, וכדי להתגונן מזה ארצות שונות פועלות ככה או אחרת וזה גורר תגובותאחרות וככה זה ממשיך עד למצב שבו אנחנו היום

אין מה לעשות ככה המדינה שלנו בתאכלס כולם אומרים כל ההורים אל תתגיס לקרבי זה יביא לך רק חרא...אבל תחשבו על זה ככה אם לא אתם אפחד אחר לא אם לא יהיו לנו הרבה לוחמים מה אתם חושבים שיקרה עוד כמה שנים??...וכל המישתמטים צריך פשוט להרוס להם תחיים למה הם פחדנים עלובים
    תגיד לה שאתה רוצה לראות אותה או שתבוא אלייה בבצפר
    ואז תגיד לה
    בואי רגע, תתקרבי
    עוד קצת
    נו תתקרבי
    ואז תביא בה נוגרה אחושרלוע
    למה מי היא בכלל שחושבת שאתה חייב לה משהו?!

carter אתה ילד שרוט בראש שלי חחחח

Angry

אז יודע מה, וכבר כתבתי את זה פה, לא אכפת לי ממשתמטים, האנשים האלה הם מבחינתי שפל החברה הישראלית שראויים לדבר מלבד הוקאה.
    מה שכן מפריע לי זה שהם חיים איתי ביחד במדינה כמו שווים.
    לא רוצים לשרת את המדינה? תעופו מפה ותחיו במקום אחר. לכו לארה"ב, לכו לאירופה, לא מעניין אותי. תעופו מפה נקודה.
    תתחילו את החיים היפים והמושלמים שלכם שהם מעל כולם במקום שבו לא תעברו ליד כאלה שכן נתנו כל כך הרבה כל יום ברחוב.[/quote]

צודק במאה אחוז לדעתי הם צריכים לעוף לנו מהארץ אנחנו הולכים לקרבי וניטחנים שם 3 שנים ויש כאלה שיותר בשביל לשמור על המדינה זה לא שאנחנו מקבלים הטבות או פיצויים או כאלה יש אנשים שבזמן שהמישתמטים יושבים על התחת מול המחשב הם מסכנים תחיים שלהם בפעולות ובמבצעים לשמור על החיים של כל המדינה הזאת קיצר מה שבאתי להגיד פה שבסדר לא רוצים להיתגייס לקרבי אל תגייסו תיהיו גו'בניקים תתרמו במשו למדינה אבל אלה שבכלל לא הולכים וואלה סעו לי מהארץ אני צריך להילחם בשביל אפסים כמוכם שרק נהנים מהמדינה שלי ואני צריך אולי זה בסימן שאלה למות בשביל המדינה שלי??...עזבו בשביל המדינה בשביל היושבים בה שהם אנשים שאיכפת להם רק מעצמם..??

זדיינו כוסעמק
    תגיד לה שאתה רוצה לראות אותה או שתבוא אלייה בבצפר
    ואז תגיד לה
    בואי רגע, תתקרבי
    עוד קצת
    נו תתקרבי
    ואז תביא בה נוגרה אחושרלוע
    למה מי היא בכלל שחושבת שאתה חייב לה משהו?!

carter אתה ילד שרוט בראש שלי חחחח

+ תגובה לנושא
עמוד 6 מתוך 6 << ראשון ... 456

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,386 | הודעות: 8,173,973 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect