|
|
איזה ניצחון מתוק!
אין כמו לנצח את ת"א ועוד את מכבי ת"א!
משהו טוב אחד זה שלוי לא פתח עם קטן, הוא נתן לו לשחק בזמן טוב שהקבוצה נראית טוב !
לדעתי היה משחק מעולה של חיפה..
חחח ואני עוד ציפיתי להפסד..!
נקווה שנמשיך עם עוד ניצחון שבוע הבא..! :]
אללה חיפה!
עצוב למה שהקבוצה שלי (מכבי תל אביב ) הפכה דברים שלי קשה מאוד לזכור .. מה שכן זה לא מפתיע אותי כל הדיבורים רוני מאנה וכל השטויות האלה ולוני שממשיך להרוס כמה שהוא יכול , מה עוד צריך לקרות שהוא יגיד שזהו מספיק לו ?? לי היה מזל להתחיל לאהוד אותם ב96 לפני 11 שנה אותו דאבל עם קשטן ואז הוא קנה את הקבוצה ומאז אליפות אחת הופעה טובה בליגת האלופות וכמה גביעי מדינה והרבה מאוד סבל והשפלות ....
לגבי כדורגל אמיתי קצת .. אינטר נתנו לרומא בראש אני מקווה שרומא יצליחו להתאושש שלא יקבלו עוד 7 ממנצ'סטר כי זה באמת יהפוך ללא נעים
טוב נילך לראות בארסה שנדב יעקובי כבר יגמור ממסי מכל מהלך שלו כמה שהוא מלך והכול רק בישביל זה אני רואה את המשחקים של בארסה
Indianapolis colts Champions!!!
התחיל בארסה D:
נערך לאחרונה על ידי shachar4490; 29-09-2007 בשעה 22:27.
כפרות על חיפה
הלוואי שזו תחילת הדרך ושיחזרו לעצמם כבר!!!
סוף סוף נהניתי לראות משחק שלהם![]()
2-0 לבארסה.. היה צריך להיות 3-0, הם פסלו למסי שער בגלל עבירה שהוא לא עשה, אבל דקה אחרי שפסלו הנרי כבש עוד אחד XD
איזה באסה של יום :|
אבל בכל זאת מכבי חיפה תרד ליגה =] "רוני לוי יביא להם דרבי"
נערך לאחרונה על ידי shachar4490; 29-09-2007 בשעה 22:58.
כה! צריך שרונאלדיניו יחזור לשחק ויחזור לכושר, ושלא יהיו ויכוחים פנימיים בקבוצה. כמו שנדב יעקובי אמר- שרונאלדיניו בכושר, הוא השחקן מס' 1 בעולם. מסי מתקרב, אבל כרגע זה עדיין לא אותו דבר.
בקיצור- צריך לדעתי להשאל את דוס סאנטוס ואת קרקיץ'(או לפחות אחד מהם) לקבוצה אחרת בשביל שיקבלו יותר דקות. ככה סתם יש צפיפות בהתקפה לדעתי..
פשש ברצלונה משחקת נגד קבוצה קטנה אולי אבל פששש באמת משחקים חיה
חזרתי מבלומפילדהיה חיה אכו****** חחח מישהו ניסה לזרוק אבוקה אל רוני לוי ופגע בדרפיץ !!!!
Siete
4-1.. גול של לבאנטה מ"פנדל".. מה זה השופטים האלה :o
טוב נו.. בקטנה![]()