ניצחון יפה של בארסה 60 דקות של משחק מצויין אבל אז היא הורידה את ההילוך שמרה על השחקנים שלה לקראת שטוטגרט.....מקווה שימשיכו ככה...יאללה בארסה לאליפות!!
ניצחון יפה של בארסה 60 דקות של משחק מצויין אבל אז היא הורידה את ההילוך שמרה על השחקנים שלה לקראת שטוטגרט.....מקווה שימשיכו ככה...יאללה בארסה לאליפות!!
|
|
חח נראה את מסי מתקרב לקנברו סרחיו ראמוס חחחח אני מחכה לרגע הזה אתם רואים אותו משחק נגד קבוצות קטנות
רק סביליה לא קטנה ואני מוריד לו תכובע אבל נחכה שהוא ישחק נגד קובצות כמו ליברפול צלסי כמובן ריאל מדריד ומילאן , מנצסטר וכל האנגליות , מה שרונלדיניו שכח מסי עוד לא יודע
Siete
ראינו שנה שעברה שמסי שיחק ורונלאדיניו שיחקו נגד ליברפול.. קיבלו בראש כל אחד מהם...
הם טובים על קבוצות חלשות נראה אותם בליגת האלופות מול קבוצות נורמליות.
נערך לאחרונה על ידי shachar4490; 30-09-2007 בשעה 12:00.
כןןןןןןןןן אחיי ליון כבר לא טובים.. מאלודה עזב.. גרגורי קופה השוער הכי טוב בצרפת פצוע.. כריס הבלם הכי טוב שלהם ובין הטובים בליגה הצרפתית גם פצוע... הם התפרקו...נחיה ונראה בשמינית\ רבע גמר.
ושחר התלבהתה כל הודעה שלך אתה עושהבלי קשר.
נערך לאחרונה על ידי skiper; 30-09-2007 בשעה 12:02.
גם ברצלונה קיבלה בראש מליברפול בבית 2-0.... היא חכמה על קטנות..
איזה גול של בניון באמת יא אללה..
8-1 לורדר ברמן איזה התפוצצות בחיים שלי לא ראיתי כזאת התפוצצות משהו לא נורמלי, איזה גול דייגו הבעיטה החופשית 4 דקות לסיום יא אללה אני לא מאמין...
ובארסה על בארסה אין מה לדבר איזה ניצחון איזה משחק חד צדדי הברי סוף סוף שם גול ולא גול אחד שלושער ומסי כמובן בישל 2 אם אני לא טועה ועשה את הגול האחרון.. כל הגולים כמעט היו פשוט שטויות לא נורמליות של הגנת לבאנטה ומסירות גאוניות פשוט גאוניות..
נערך לאחרונה על ידי kinghagai; 30-09-2007 בשעה 13:06.