המשחק הוא משחק יריות מגוף ראשון ושלישי
מה יש במשחק הזה ואין המשחק יריות אחר? במשחק הזה יש נשיקים קטלניים וחזקים עכשיו המשחק הוא חדש שיצא לפני חודשיים (רק ניפתח לשחקנים)מה שהכי מיוחד במשחק הזה ואין משחקים אחרים הוא שאתם יכולים להפוך להיות איש זאב לזאב יש קישורים מדהימים הוא יכול לרוץ אל קירות לקפוץ והכי חשוב להרוגג!!כשאתם במצב של זאב יש לכם 30% יותר הגנה מיריות והזאב יותר מהיר מבן אדם רגיל ב50% הזאב יכול להרוג בן אדם רגיל ב4 מכות במשחק הזה יש רמות כמה שאתם עולים יותר רמות יש לכם מבחר גדול יותר של נשקים אני ומה שהכי טוב במשחק הזה הוא שאתם על ההתחלה מקבלים 10 מליון לקניית נשקים וכו' הנשקים עולים בממוצע עד 10 אלף אין הרבה אנשים שמשחקים במשחק הזה אבל אני אחד האנשים הטובים ביותר שם אני רמה18 (אני יסביר אחרי זה על הרמות)הרנקינג שלי הוא 105 מכל העולם וזה יחסית טוב אני משחק המשחק הזה חודשיים וזהו בנתיים האתר הרשמי של המשחק הזה הוא www.softnyx.net וזה האתר אם הסבר אל המשחק הורדה,הרשמה,מדריכים,ועוד (האתר הזה הוא שלי)
והינה סרטון של המשחק הזה והסרטון הזה שלי:http://www.youtube.com/watch?v=SONIgquoiCg
וזהו תהנו ויש לי שאלה איפה אפשר להציע פורום ? אני רוצה לפתוח פורום מיוחד למשחק הזה כי יש לי מלאה מידע ומדריכים