|
|
אתה עדיין חנון ותמיד תהייה חנון
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
שיט פורום של עבריינים :|
המצב שלכם באמת קשה אם אתם מזייפים שיחה בשביל שיבאו אנשים למירק...
אני לא קשור בגרוש.. אבל תכלס חברה אתם מבזבזים יותר מדיי זמן בפורום .. תאו אחוצה תהנהו תזיינו תכייפו ותלמדו.. דיי לשבת פה ולדמיין שזה כל החיים.. מנהל ראשי .. משתמש כבוד.. כולכם אותו דבר .. ממה שאני רואה כמה שהדרגה יותר גבוה ... כך גם המסך והמקלדת.. אתם תפוסים יותר תחת ואם אשכרה מישהו מפה יבואו אליכם לפנים אתם תרוצו להשיג את חברים שלכם כי לבד אתם כלום .. זה מה שאני חושב =\ וכמעט בטוח .. אני פה מ כיתה ט.. אני ביב עכשיו סתם נכנס מתעניין מה חדש אבל .. זה אותו סיפור כל הזמן רק אנשים אחרים.. עוד חודש חודשיים אחד מהמנהלים יבוא ויגיד זהו פורש קלטתי איזה דפוק אני וכמה זמן ביזבזתי על המקום הזה.. זכרו טוב טוב טוב טוב שהיום הזה עוד יבוא לכולכם..
קיצר עזבו את תומר פשקט עזבו את משה .. וזהו .. אריק הומו וכל הזמן היה הומו =\ וגם איך קוראים ללוח הזה לינקין גם דאלביוב רצח
תהנו
ואוו אתם ממש חסרי חיים :/
YaBoy
אתה ******* אש בתחתון
איכס טפו לך מפה
שמע תומר, תיודע שאני מפחד ממך נכון?![]()
אוזי צודק, משה לוך
זה לא טוב שיש מריבות כאלה בפורום. צריך לשאוף לאחדות ושלמות, אחרת הפורום יאבד משמעות לקיומו.
אנחנו פה כדי להנות, ללמוד אחד מהשני, להעביר את הזמן וכו'..לא בשביל לריב.
אני מציע להשעות את אוזי לצמיתות ולשכוח מכל העניין המגוחך הזה.
קיצר אין לי כוח לקרוא הכל רק מה שאני יכול להגיד שאתם כולכם חבורה של ילדים...איזה מן מנהלים מלכלכים על מפקחים הרי אתם מיניתם אותם...תומר היה אחד הפעילים אפשר להגיד שהוא תרם לא קצת אז אל תהיו מכוערים ותלכלכו עליו
ואריק ימכוער לךך חפש חיים כמה שנים אפשר להיות בפורום וואוו...או מצטער חחח עכשיו תרד עליי ואיזה חבורה של מנהלים בני 14 יגבו אותך אופס מיי באד
מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
by zaneva