נכתב במקור על ידי shimda ואני יותר גדול ממך 1.12.1989 סתם ליידע כללי.. אבל התאריך שלי יותר יפה משלך סתם לידע כללי
נכתב במקור על ידי daniiielle אהמ, מה זה משנה מי יותר גדול? חח מי שיותר גדול משיג אותך לפי מה שאת אומרת לא? אז אנשים מתחילים לריב. ועוד מעט יבוא איזה סבא ויהרוס לכולם.
נכתב במקור על ידי - xXx - איזה צניעות.. 5 קומות סה"כ? כל אחד אצלכם בבית יש לו קומה מה זה משנה איך הבית שלי נראה? הכל אותו דבר.. מה שחשוב זה החדר שלי, המחשב שלי והפרטיות שלי (: כל השאר סתם שטויות.
חחחחחחחח חזק
קרדיט ל-Death Knight הסוס על החתימה המדהימה!!!לא לריאל! כן לבארסה!
נכתב במקור על ידי Asaf מי שיותר גדול משיג אותך לפי מה שאת אומרת לא? אז אנשים מתחילים לריב. ועוד מעט יבוא איזה סבא ויהרוס לכולם. חח וואו, נעשיתי מבוקשת?
נכתב במקור על ידי daniiielle אהמ, מה זה משנה מי יותר גדול? חח את לא שמה לב שאנחנו רבים עלייך?
פאק שניה אסף זה בת???
נכתב במקור על ידי - xXx - את לא שמה לב שאנחנו רבים עלייך? חחחח...לא אני.
נכתב במקור על ידי daniiielle מה זה משנה איך הבית שלי נראה? הכל אותו דבר.. מה שחשוב זה החדר שלי, המחשב שלי והפרטיות שלי (: כל השאר סתם שטויות. יאללה תריצי בוק על הבית שלך ותעלי לפה =]
ברוכה הבאה
חחחחחחחח מתחיל להיות פה מעניין!! יאללה, הקרב צמוד.. חחחח
נכתב במקור על ידי - xXx - יאללה תריצי בוק על הבית שלך ותעלי לפה =] חרמן קטנטן..
נכתב במקור על ידי oshry664 פאק שניה אסף זה בת??? לפי מיטב ידיעתי כן אושריקו
נכתב במקור על ידי - xXx - יאללה תריצי בוק על הבית שלך ותעלי לפה =] חחחחחחח אייזה.. אחי למטה עם החברים המפגרים שלו. גם אם ישלמו לי אני לא מתכוונת לרדת למטה.
אחים שלי ואחות למה אתם לא עונים אסף הוא בכלל בת??? כי רשום בצד שהוא כן
חוקי הפורום