נכתב במקור על ידי daniiielle חחחחחחחח אכן כן (: אם החברים שלו היו נראים טוב, הייתי יורדת לשם בשמחה. אבל מכיוון שהם לא.. ואז היית עושה להם פוזות מחרמנות? חחח סתאם סתאם
נכתב במקור על ידי - xXx - ואז היית עושה להם פוזות מחרמנות? חחח סתאם סתאם נו,נו,נו ארצה!!
נכתב במקור על ידי Frenzy מחפש קשר בפורומים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי shimda עד 120 חחחח.. תודה אחי אסף נראה לי מאז הבולבול שקיבלת אתה לא מפסיק להיחנק
נערך לאחרונה על ידי Flash; 02-10-2007 בשעה 01:36.
נכתב במקור על ידי shimda נו,נו,נו ארצה!! אין לי מושג אבל שיהיה... מילת קסם..מילת מפתח.. משתרצה
אסף כפרע על השפיצים שלך בחזה זה פשוט נעצים
מעצב גראפי לכל מטרה.
נכתב במקור על ידי - xXx - אין לי מושג אבל שיהיה... מילת קסם..מילת מפתח.. משתרצה דיברתי אל הזה שעומד באווטר שלך..;]
אוי נשמה לא אותי דחו בצורה פנטסטית בעמוד הראשון חחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי - xXx - ואז היית עושה להם פוזות מחרמנות? חחח סתאם סתאם חחחחחחח יו! מה זה זה?! שבחורה צנועה וחסודה כמוני תעשה פוזות מחרמנות?! חחחחחחחח מה פתאום.. סתם הייתי יורדת בפיג'מה הסקסית שלי, מתיישבת ומכריחה את אחי לעשות בינינו היכרות..אבל לא עד כדי כך! חחחח
נכתב במקור על ידי shimda דיברתי אל הזה שעומד באווטר שלך..;] חחח אההה מה אני יעשה.. זה הזיקפה של הבוקר ^_^
נכתב במקור על ידי Flash תודה אחי אסף נראה לי מאז הבולבול שקיבלת אתה לא מפסיק להיחנק חחחחח איזה מצחיק אתה פשוט מלך
נכתב במקור על ידי daniiielle חחחחחחח יו! מה זה זה?! שבחורה צנועה וחסודה כמוני תעשה פוזות מחרמנות?! חחחחחחחח מה פתאום.. סתם הייתי יורדת בפיג'מה הסקסית שלי, מתיישבת ומכריחה את אחי לעשות בינינו היכרות..אבל לא עד כדי כך! חחחח נו פיג'מה סקסית זה דבר שיכול לחרמן חחחחחחחחחחחחחח היידה היידה
נכתב במקור על ידי daniiielle חחחחחחח יו! מה זה זה?! שבחורה צנועה וחסודה כמוני תעשה פוזות מחרמנות?! חחחחחחחח מה פתאום.. סתם הייתי יורדת בפיג'מה הסקסית שלי, מתיישבת ומכריחה את אחי לעשות בינינו היכרות..אבל לא עד כדי כך! חחחח לא עד כדי כך.. בכלל לא.
נכתב במקור על ידי daniiielle חחחחחחח יו! מה זה זה?! שבחורה צנועה וחסודה כמוני תעשה פוזות מחרמנות?! חחחחחחחח מה פתאום.. סתם הייתי יורדת בפיג'מה הסקסית שלי, מתיישבת ומכריחה את אחי לעשות בינינו היכרות..אבל לא עד כדי כך! חחחח שמעי את יכולה להתיישב רק על דבר אחד וזה לא כיסא הפוך... לא רצינית את
Flash משו אתה :|
חוקי הפורום