חחח לא תאמינו יש לי פה חומני בטראנס דופק תראש בקיר
נכתב במקור על ידי Asaf רשום לי "מפקח", "מנהל השנה", ואת עדיין חושבת שאני בת? אני לא בטוח שאני כבר רוצה שתוסיפי אותי.. חחחחחח חמודה את. אסף מה אתה מתחנף כמו שנאמר פעם: "תן בה נגרה אחושלרוע, למה מי היא בכלל?"
מעצב גראפי לכל מטרה.
נכתב במקור על ידי Asaf רשום לי "מפקח", "מנהל השנה", ואת עדיין חושבת שאני בת? אני לא בטוח שאני כבר רוצה שתוסיפי אותי.. חחחחחח חמודה את. אבל מצד שני כתוב שאתה נקבה בפרטים שלך. חחחחח מצחיק.. אהמ, לא זכור לי שהבאת לי מספר=)
נכתב במקור על ידי daniiielle חחחחח אין בעייה! אני יכולה פשוט לעוף ולא לחזור! וואו כבר שתיים בלילה..אין הזמן טס.. תשאירי מסנג'ר לא נשכח אותך... נראה אותך ברשימה חחח ^_^ כל אחד מחפש משפט מתאים בשביל שתוסיפי אותו חחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחח אתה טוב ויץ.
אין הרגתי אותו החומני הבן זונה הזה הביא לי הד שוט
נכתב במקור על ידי Frenzy כן הוא בת עם כינוי אסף השפיץץץץץץץ יש לך שכל של בת יענה תקעי אותו לעצמך בתחת חחחחחחחחחחחחחחחח זה היה טוב.. מאיפה אתה מביא את כל הקללות המגוונות האלה?
נכתב במקור על ידי daniiielle אבל מצד שני כתוב שאתה נקבה בפרטים שלך. חחחחח מצחיק.. אהמ, לא זכור לי שהבאת לי מספר=) 297091671 זה המספר שלו
נכתב במקור על ידי daniiielle אבל מצד שני כתוב שאתה נקבה בפרטים שלך. חחחחח מצחיק.. אהמ, לא זכור לי שהבאת לי מספר=) כי לא הבאתי :] אבל עכשיו שאת מבקשת.. 196921997
נכתב במקור על ידי Frenzy 297091671 זה המספר שלו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי - xXx - תשאירי מסנג'ר לא נשכח אותך... נראה אותך ברשימה חחח ^_^ כל אחד מחפש משפט מתאים בשביל שתוסיפי אותו חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח הבנתי אותך..=) אין לי מסנג'ר, יש לי אייסי אם בא לך=)
ואלה אחי הבאת תמספר שלך
נכתב במקור על ידי daniiielle חחחחחחחחחחחחחחחח זה היה טוב.. מאיפה אתה מביא את כל הקללות המגוונות האלה? סתם זה שעמום של הלילה טוב שמעי אני רואה בינינו כלום לא יצא כבר אפילו לא שיחה באיסי אז אני כנראה עפתי לי מפה
תקחו מספר פלאפון ותאריך מחזור וסגרנו תבסטה
ככה זה כשאוהבים....
נכתב במקור על ידי daniiielle חחחחחחחחחח הבנתי אותך..=) אין לי מסנג'ר, יש לי אייסי אם בא לך=) ידעתי שהמשפט הזה יבוא אין לי כבר אייסי נמאס לי ממנו אז העפתי את התוכנה מהמחשב....
חוקי הפורום