|
|
אנחנו רחוקים מלהיות ארה"ב, שם להיות חייל זאת עבודה ...
פה זאת שליחות .
slickskter@gmail.com
לדעתי צריך בכלל ללכת עם החוק הזה ביחד עם רפורמה במתן הפרופילים הצבאיים - כל ה 21 יתחלק באופן הרבה יותר רחב להרבה פרופילים שונים שיכללו בעיות פיזיות, נפשיות (ויש סוגים ויש סוגים למשל אדם דיסלקט לא יכול לשרת בצבא אבל אנשים בעלי דיסלקציה קלה כן יכולים לעשות משהו ויש לדעתי להקצות להם מקומות מיוחדים לדברים שהם בהחלט מסוגלים לעשות !), ואנשים בעלי בעיות חמורות להתמודדות עם סמכות יקבלו פרופיל משלהם, בעיות נפשיות כבדות שלא מאפשרות עבודה תקינה יקבלו פרופיל משלהם, חוסר מוטיבציה יקבל פרופיל משלו וכו'...
בכך יהיה הרבה הרבה הרבה יותר קל לחוקק חוקים כנגד אנשים כאלה על סמך הערכות הצבא.
ואדם שנגיד יוגדר משוגע - ואז ילך לקבל חוות דעת ויראו שהוא בסדר - אזי הוא חייב להודיע לרשויות בכדי לזכות בזכויות של אדם שעשה צבא - אבל אז יחוייב לעשות מילואים כמו כל אדם אחר...
זאת דעתי.
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ג-א-ו-נ-י-!!!!!!!!!!
ושיפסיקו לזיין במוח כולם..אתה לא יכול לשרת בצבא כי אתה לא בריא בנפש? אז אתה לא יכול לנהוג,ולא לעבוד..ולדעתי כל מי שרוצה להשתחרר על סעיף נפשי הצבא צריך לשלוח אותו ל3 שנים אשפוז במוסד סגור..ואז נראה כמה משתמטים יהיו..רגק חבל שאנחנו מדינה בלי ביצים ובגלל זה החוק הזה גם בחיים לא ייכנס
הוצאתם לי את המילים מהפה שניכם
חושב בדיוק כמוכם
מסכים גם עם זה שכנראה לא נראה את זה בגלגול הזה לפחות![]()
נערך לאחרונה על ידי H.I.M; 03-10-2007 בשעה 15:44.
לדעתי זה בעיה כי אדם שהוא משתמט זה מגיע לו וחצי !!!!!!!!!!
אבל אדם שבאמת כזה והא יכול להוציא רשיון הוא נדפק סתם...
זאת הצעה גרועה ביותר.
אנשים שבאמת יש להם בעיות נפשיות(ולא כאלו שמנסים להשתמט) יידפקו קשות.
הצבא הביזיוני הזה צריך לעשות בדיקות מקיפות ביותר לכל חייל שמגיע כדי לעלות על אם מדובר במשחק או בניסיון השתמטות ורק ככה לקבוע את דינו.
לא קראתי הכל [כמעט כלום],
יש מתנחלים לדוגמא שאומרים ישר שהם יסרבו פקודה וישר דופקים להם 21 נפשי, ועוד מיליון מקרים שמפרידים אנשים לא שפויים[וכאלה שמשחקים אותה ככה] לאנשים שיכולים לתפקד בנהיגה בכביש...אם ישכילו לעשות את ההבחנה הזאת בין האנשים מה רע? אבל לפי הדרך של הכנסת וגם הבירוקרטיה של הצבא לא נראה לי שזה יצא לפועל..
רעיון מצויין מגיע לכל המשתמטים עוכרי ישראל
זה סתם עוד הצעה
זה לא יהיה ככה
אני אגיד לך מה הבעיה
הישראלים הם עם דפוק [לא שאני לא כזה..] כל מה שאומרים להם שהם חיבים הם יעשו דווקא ולא יעשו אותו
אז אפילו בנאדם שחושב שזה חשוב ללכת לצבא לא ילך
ויש תאלה אומרים אני מפחד
מה הוא חושב שאחרים לא מפחדים? מזה השטויות האלה לאנשים פשוט אין כבוד וערך לא לחברה ולא למדינה