אני אסמטי, אז יתנו לי פרופיל של קרבי בלחץ, אם יהיה להם מצברוח טוב(שזה יוצא 72 או 82?)
איך אני יכול לקבל פרופיל יותר גבוה מזה, ובכלל, אם אני אקבל פרופיל נמוך יותר בגלל אסטמה, איך אני מעלה אותו?
אני אסמטי, אז יתנו לי פרופיל של קרבי בלחץ, אם יהיה להם מצברוח טוב(שזה יוצא 72 או 82?)
איך אני יכול לקבל פרופיל יותר גבוה מזה, ובכלל, אם אני אקבל פרופיל נמוך יותר בגלל אסטמה, איך אני מעלה אותו?
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
|
|
אתה לא יכול אסטמה זה לא משחק לרוב 99 אחוז אי אפשר להיות קרבי עם אסטמה
אני לא אגיד שאין כזה דבר קרבי עם אסטמה כי אולי יש, אבל זה אולי 1 ל1000
בקיצור הסיכויים שלך לא כאלה טובים להיות קרבי..
אבל זה מאד תלוי במצב אסטמה שלך, למשל אליאור כבר לא השתמש במשאף שלו כבר איזה חמש שנים, ויכול להיות שעד הצבא אפילו כבר לא יהיו לו התקפי אסטמה בכלל
מקווה בשבילך לטוב..
בארץ חיים קרוב לשני מיליון אסמטים ברמות שונות...
אני אסמטתי ויש לי פרופיל 82...
אחי שאתה בא לצו ראשון הם מפנים אותך לבדיקת תפקודי ריאות
אני עשיתי את הבדיקה הרופאה שאלה אם אני צוחק עליה שיש לי אסטמה כי תפקודי הריאות שלי מצויינות בקיצור מה שאני מנסה להגיד שאם אתה אסמטי אבל ברמה כזאת שאין לך קוצר נשימה כל 5 דקות אז הסיכוי שתקבל פרופיל גבוהה הוא אפשרי בהחלט
Take me, touch me, hold me like you mean itMake me come alive
קולעים אל חוט השערה לא מחטיאים !
חברים חברים באמת מזה המסקנות האלה?
אני למשל חולה באסטמה.. אומנם קלה אבל אני בעל פרופיל 82 עם גיבוש מטכל בעוד 25 ימים..
ידידי... הכל תלוי בדרגת האסטמה שלך... במקרה שאתה חושב שהפרופיל שנקבע לך נמוך מידי אתה צריך להתייעץ עם רופא המשפחה ולבקש בלשכת הגיוס בדיקה בוועדה רפואית.. עליך להביא הוככות לכך שרמת האסטמה שלך לא מתאימה לפרופיל ואז יערכו לך מבחנים בוועדה הרפואית שיקבעו האם הפרופיל שלך יעלה או לא
הכל בודקים חבר'ה הכל בודקים
יש לי חבר שהוא כבר שנה + בשלדג עם אסטמה
Take me, touch me, hold me like you mean itMake me come alive
קולעים אל חוט השערה לא מחטיאים !
קודם כל טוב מאוד שיש לך רצון לשרת בקרבי למרות האסטמה, אבל קודם כל אסטמה זה לא משחק, במידה והיא רצינית תדווח עליה ותן לצבא לעשות את שלו. עדיף לא לשקר במקרים כאלה.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363