הנה סיקור שלי על הסדרות החדשות שיצאו עד עכשיו
carpoolers- יצא היום בבוקר.. זאת סידרת קומדיה של רשת ABC עם ג'רי אוקונול (מגולשים בזמן) על 4 חברה שנוסעים ביחד לעבודה.. הפרק הראשון היה די מאכזב.. ההומור היה ברמה נמוכה, השחקנים האחרים לא היו טובים, וגם הביצוע היה גרוע.. הרעיון עצמו של התוכנית יכול ליהות נחמד..
מסקנה: אולי אני יוריד את הפרק השני ואז אני יחליט אם להמשיך לראות..
cavemen- עוד סידרה קומית מרשת ABC.. בלי שום שחקנים מוכרים.. הרעיון של התוכנית הוא שאנשי המערות לא "נעלמו" והם זן של בני אדם שמשתלבים עם האנשים הרגילים.. (רעיון נוראי, מי חשב על החרא הזה?!) הביצוע עצמו יותר טוב.. היו כמה בדיחות אבל גם פה ההומור די נמוך..
מסקנה: לא ממשיך לראות את החרא הזה
the big bang theory- סיטקום נוראית על שתי חנונים שכוסית עוברת לגור מולם.. הכוסית היא הזאת מ8 כללית פשוטים. תאמת שאני ממש לא אהבתי את הסידרה הזאת.. כל הבדיחות לא מצחיקות וזה סתם בזבוז של חצי שעה טובה..
מסקנה:לא. פשוט לא!
the reaper- סידרה קומית על איש שמגלה שההורים שלו מכרו את הנשמה שלו לשטן.. הוא נאלץ לעבוד בשבילו באיסוף "יצורים" שברחו מהגהנום.. החבר הכי טוב שלו הוא המצחיק בסידרה או שהוא אמור ליהות המצחיק בסידרה או שהוא פשוט סתם טמבל.. רעיון עם פוטנציאל אבל הביצוע לא משהו ולא היה ממש מצחיק
מסקנה: לא ימשיך לראות אלא אם כן יותר ממאה אלף אנשים יורידו את זה באתרי טורנט (אין אתר עם מספר משתמשים כזה, זה אומר שאני לא ימשיך)
ראיתי גם האישה הביונית אבל כבר היה על זה אשכול..
נשאר לי לראות chuck שזה גם קומדיה וjourneyman . אה וגם מחר יוצא pushing daisies שאומרים שזה יהיה ברמה..

ציטוט ההודעה