אני בכיתה י בן 15 ועד מלפני שנה למדתי בכיתה אחרת מאיפה שאני לומד עכשיו ומהכיתה החדשה אני בקושי מכיר ולא יודע איך להכנס לשיחות שלהם כדי לא לצאת נדחף וכשכולם מסתובבים עם הבנות אני לא בא למישהו יש תשובה לעזור לי בבקשה
אני בכיתה י בן 15 ועד מלפני שנה למדתי בכיתה אחרת מאיפה שאני לומד עכשיו ומהכיתה החדשה אני בקושי מכיר ולא יודע איך להכנס לשיחות שלהם כדי לא לצאת נדחף וכשכולם מסתובבים עם הבנות אני לא בא למישהו יש תשובה לעזור לי בבקשה
|
|
אתה יכול לקחת מספרי אייסיקיו ומסנג'ר אולי מכמה ילדים ולהתחיל לדבר איתם בבית ואז בביצפר כבר יהיה לך יותר נוח להיכנס לשיחות ולדבר יותר ולנסות להתקרב.
Look at the stars,"
Look how they shine for you,
And everything you do,
" ...Yeah, they were all yellow.
אחי תדחף.. אין דבר כזה לא רוצה להידחף... תידחף תשאל שמות תתעניין וזה.. אתה כבר תתחבר אליהם..
או שיש אפשרות שתכיר את אחד מהם קצת והוא יכיר אותך לחברה..
תשמע אחי תנסה לדבר אם מי שיושב לידך לא ילך מי שמאחוריך תתחיל לארוג מעין שטיח חברוית עם אנשים אתה מבין לך על זה אחי מכיר תהרגשה
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
אל תדחף בכח, אם החבר'ה מספיק נחמדים, תנסה להתחבר דרך ברירת מחדל בעקיפין, זתומרת שב ליד אחד מהם בכתה, או אם יש איזושהי עבודה בקבוצות תנסה להתברג לקבוצה של כמה ח'ברה.
ותמיד תזכור, אתה לא חייב לאף אחד כלום אלא אם אתה באמת חייב...
תחפש דברים משותפים ביניכם.
כשתישמע שמדברים על נושאים שיש לךקשר או משו אליהם תתערב.
כן פשוט תפרוץ לשיחה , ותגיד מה שאתה חושב.
עם הזמן , "יגלו" שגם אתה פה.
ולאטלאט יתחילו גם לפנות אלייך , ואז הכל יסתדר.
ברור שלא לבוא ככה סתם ולהיכנס לשיחה.
אלה , אתה כבר תמצא את הדרך. , דור.
תכיר אחד אתה תכיר את כולם...שמע אתה רק צריך לחכות לרגע שידברו על נושא שאתה מכיר או מעניין אותך
ותתחיל לדבר על זה והם יעמשו את דעתך גם...זה יכול להיות כל דבר
מעצב גראפי לכל מטרה.
צודקת !
תנסה קודם כל להתחבר עם הבנים , למה עם קודם הבנות , לא טוב .
תהייה חבר של הבנים קודם כל , בספורט וזה תהייה איתם , דבר עם מישהו אחד פה מישהו שם , תתחיל לעשות שיחות עם ילדים .
אחר כך , הם יכרו לך בנות , או בנות יבואו אליך בכלל מי יודע ( הכל קורה לטובה ).
אל תתבייש , תדחף , תדבר והעיקר - תהנה .
פעם היה כייף....
תדחף דבר עם כולם על דברים שאתה אוהב , דברים ששמעתה שהם אוהבים.. הם יזרמו אל תדאג...
ככה זה כולם אחי חובה להידחף בקטנה בלי שישימו לב זרוק כמה מילים ולאט לךאט תיכנס לחברה שלהם...בהצלחה בנאדם
תגיד לה שאתה רוצה לראות אותה או שתבוא אלייה בבצפר
ואז תגיד לה
בואי רגע, תתקרבי
עוד קצת
נו תתקרבי
ואז תביא בה נוגרה אחושרלוע
למה מי היא בכלל שחושבת שאתה חייב לה משהו?!
carter אתה ילד שרוט בראש שלי חחחח
תמצא נושאי שיחה משותפים דבר איתם תיצור קשר, תבוא אליהם הביתה תזמין אותם הביתה,
תדחף אם צריך אבל תיהיה מעורב חברתית ..
=\
תבוא תגיד לאנשים שלום בבוקר תשאל מה נשמע .. ( תיהיה חברותי...) ואז תפתח שיחה :]
slickskter@gmail.com
אחי אם תהיה סתם ילד שקט ותהיה בצד כל היום,איך תכיר אותם?
תדבר תרגיש חופשי,תעשה עליהם רושם שאתה אחלה ילד וזה תצחק איתם והכל..ודבר איתם על דברים משותפים שיש לכם..
תוך שבוע אתה תרגיש כאילו אתה מכיר אותם שנים.