יש לי ג'יפורס 5200 והFPS שלי על 15-20
אם אני יחליף קונפיג זה יעלה אותו? הורדתי דריבר והכל אבל סתם לא עוזר בגרוש
וגם הורדתי אפילו תרזולוציה ל800 על 600 במקום 1024 720 ועדיין לא עוזר
מה עושים?
יש לי ג'יפורס 5200 והFPS שלי על 15-20
אם אני יחליף קונפיג זה יעלה אותו? הורדתי דריבר והכל אבל סתם לא עוזר בגרוש
וגם הורדתי אפילו תרזולוציה ל800 על 600 במקום 1024 720 ועדיין לא עוזר
מה עושים?
|
|
ניראה לי שדרייברים שלהם מעמידים אוטומטי את ה fps כך
כך הם בנויים
תנסה למצוא דריבר יותר ישן אחי
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
מממ הFPS פפשלי עומד על 300 אולי אתה צריך כרטיס מסך אחר אחי
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
חח איזה זיון שכל עלאק יגמור לך את הכרטיס מסך ...
אתה סתם אומר בלי שום נימוק חח ועוד יש כאלה שמאמינים לך ...
תוריד קונפיג כמו שצריך אתה תוכל לשחק עם 50 -60 FPS .. במחשב השני שלי יש לי בידיוק אותו כרטיס מסך הרצתי CSS עם קונפיג לשיפור FPS ואני יכול לשחק שם עם 50 קבוע .
slickskter@gmail.com
מה 300 מה אתה טיפש ? הכרטיס מסך שלך ישרף,זה הרבה יותר ממה שהוא יכול לסבול, developer 0 מהר
מעל 60 FPS ואיכות המסך יורדת עם השנים.
atraf-lok פעם הבאה אל תשתמש במילים כאלו.