נכתב במקור על ידי
Yellow Slider
תפסיק כבר לבלבל בשכל, אתה זורק שטויות באוויר, חח קטלק יגיע להסדר כספי..
אתה חושב שזה שוק!? יש פה עניין של קיצוץ בתקציבים אחרים כדי לרצות אותם, זה לא הכל במשכורות אלו גם שעות לימוד, פיטורי מורים, מס' תלמידים בכיתה וכו' וכו'.. זה לא כזה פשוט להגיע להסדר כמו שאתה חושב, הפערים ענקיים ולא סתם הודיעו על שביתה לזמן לא מוגבל.
אבל..
יו"ר ארגון המורים, דפק אותנו, ולמה? כי הוא מנסה עכשיו למשוך את ראש הממשלה ולמנוע את השביתה למרות שהוא לא מראה את זה בצורה גלויה, אם הוא היה באמת רציני היו כבר מודיעים שביום ראשון יש שביתה, אבל אין שביתה והם מושכים את זה, הם מחכים שיפנו אליהם מהממשלה (לשכתו של אולמרט) זה הדבר היחידי שימנע את השביתה, ואם זה באמת יקרה לא תיהיה שביתה .
איך אני יודע את זה? כי תראו את הצורה שבהדרגה רן ארז הזה נחלש, בהתחלה הוא קבע חד משמעית שתיהיה שביתה, אחרי זה הוא דיבר עם שרת החינוך למרות שמראש הוא ידע שזה לא מה שימנע שביתה, זה רק יעורר רעש תקשורתי, וזה מה שהבנאדם הזה עושה הכי טוב, רעש והרבה.. ובגלל זה כבר לא באמת לוקחים אותו ברצינות, עכשיו הסחבת הזאת תמשך עד יום ראשון בצהריים, והימור שלי השביתה לא תיהיה כללית, היא תתחיל לדעתי בשלישי וזה יהיה לפי אזורים \ שכבות גיל, כל פעם רן ארז הזה נחלש ואנחנו רואים את זה בהצהרות שהוא משחרר.
קיצר, יש לי מלא דברים לעשות =\