הקדמה:
יש הרבה סגנונות משחק טכניקות ואסטרטגיות אני ילמד אותכם כעת את הדברים הבסיסיים
דברים שכולם צריכים לדעת גם מתחילים וגם שחקנים ותיקים .
1.מציאת היריב
*כאשר אתם מסתובבים במפה ומחפשים שחקנים מהקבוצה היריבה סימו לב לאנשים שמתים בקבוצה שלכם
כאשר מישו מת לכו למקום שהוא מת בו כי מין הסתם זה שהרג אותו נמצא עדיין בסביבה
*כאשר אתם הולכים למיקום שבו בדרך כלל שתי הקבוצות נכנסות לקרב (בדרך כלל יש שתי מיקומים כאלה)
ואתם לא רואים שם אף שחקן לכו במהירות למיקום השני כי מין הסתם עם הם לא במיקום הראשון אז הם במיקום השני
(נשמע ברור והגיוני אבל רוב הילדים פשוט מתחילים לטייל במפה )
* לCT-כאשר אתם שומעים שהפצצה עותמנה תנו מבט למפה הקטנה בצד שמאל למעלה ותראו איפה שאר השחקנים (A או B)
ואם אתם רואים שב-A לדוגמא אין שחקנים לכו לשם ובאותו הזמן שימו לב לאנשים שנהרגים כי אם השחקנים ב-B נהרגים
אז מין הסתם הפצצה תהיה שם.
2.התנהגות במצבים שונים
*כאשר אתם במצב של אחד על שתיים או יותר והם קרובים תרססו באזור החזה שלהם והשתדלו
לא לזוז יותר מידי כי אם תזוז זה יפגה בריסוס ומכייון שהם שתיים רוב הסיכויים שתמותו
* כאשר אתם במצב של אחד נגד שתיים או יותר והם לא קרובים אל תהיו גיבורים ותצאו לקראתם
כי אם הם לא בוטים אז אתם תמותו
תסגו לאחור , ותמצאו מיוקום שיהיה לכם יתרון עליהם ...
*לCT-כאשר אתם רואים שהפצצה בA/B יש הרבה שחקנים מהקבוצה היריבה אל תשחקו אותה גיבורים ורוצו להרוג אותם...
דבר ראשון תודיעו לחבריכם בצ'ט או במיקרופון (אבל שרק השחקנים שלכם ישמעו .!)ורק אז תנסו לראות את מי אתם יכולים להרוג בלי שכל השאר יסימו לב ...תנסו לפצל אותם כדי שתוכלו להרוג אותם אחד אחד ...
*כשאר אתם מטיילים במפה ואתם צריכים לטעון אל תעשו את זה בהליכה ! תלכו לאיזה פינה שלא יראו אותם ותטענו שם ...כי בכל רגע עלול לצאת מישו ואנחנו לא רוצים שהוא יצוץ כשאנחנו טוענים וחסרי עונים...
וסימו לב ! אל תטענו כאשר אתם מחפשים יריב או באמצע קרב יריות ויש לכם יותר מ20 כדורים כי זה סתם ביזבוז זמן וכמו שאמרתי כאשר אתם מטעינים אתם חסרי עונים...
3.ירייה נכונה
*כאשר אתם יורים תשתדלו לעמוד או לשבת ולירות לא יותר מ5 כדורים כל פעם כי מעל 5 כדורים הכוונת משתגעת...
* מישה רוצה לרסס טוב אני ממליץ להיכנס ל
new game להיכנס למפה כל שהיא לקנות את הנשק שאיתו אתם רוצים להתאמן ועכשיו לכו לאיזשהו קיר וקחו ממנו מרחק סביר ועכשיו תירו על הקיר בלי להזיז את העכבר
עכשיו אתם רואים לאן הכוונת זזה ובאותו קיר ליד המקום שייריתים בו תירו ותנסו לעשות בידיוק ההפך
ממה שהכוונת עשה בפעם הקודמת ..ועכשיו פשוט תתאמנו על זה עד שזה יהפוף לרפלקס
*כאשר אתם יורים ביריב והמרחק בניכם בנוני על תירו ישר ! קחו רגע (אני מדבר על שבריר שנייה) ותכוונו לעזור הצבר/החזה/הראש ...ותירו 2-3 כדורים(חשוב!כאשר אתם יורים או לעמוד או לשבת ובשום פנים ואופן לא לרוץ)...אם לא פגעתם והיריב עדיין לא מת תזוזו ממקומכם (צעד או שתיים-לימין או שמאל ושוב תעצרו)ותירו שוב...חשוב מאוד לפני שיורים לכוון ולא לירות סתם ככה בבטן או ברגליים !
אני יעדכן בקרוב אם עוד דברים!
המדריך נכנתב על ידי ואין להתיקו בלי רשותי !
מנהלים אני מבקש להוסיף ללינקייה