אני אוהב ת'פורום הזה , נתתי את הנשמה שלי פה , אבל כנראה הצוות "המהולל" שיש פה לא רוצה אותי , אז למה שאני יעשה להם דווקא ?
כמה מילים לאנשים הבאים :
אילן , אני התחלתי כמנהל אצלך בקטגורייה כשהיית מפקח משחקי רשת , הייתי המנהל הכי טוב אצלך ואתה יודע את זה , עשיתי הכל , השקעתי ת'נשמה פה , ועכשיו אתה שם לי זין בפרצוף ? כמה שלא מצפים את זה ממך , אתה מראה את הצד המניאק שבך .
ליאור , בחייאת לא מבין אותך . אתה השעת אותי סתם , הדגש על הסתם , מובן שאתה מחפש אותי , לפי מה שאני רואה ? חרא של בנאדם .
הכל אצלך זה פרוטקציות , ואם אתה כבר משעה מנהלים , יש לי רשימה מ'זה ארוכה להביא לך של מנהלים שקיללו , אבל אתה לא תשעה , כי אתה סתם מעפן .
אור , התחלנו רע , אבל בסוף הכל היה טוב . אחלה בנאדם , מבין כל הפורום הזה אתה היחידי שאפשר לדבר איתו נורמלי בלי להתעצבן . בהצלחה בהמשך אחי !
אסף , אחלה בנאדם , קצת קטעים חרא אבל בסופו של דבר אתה סבבה .
תהנה בפיקוח , אולי תחליף את הראשיים המעפנים שיש פה סוף סוף , בהצלחה אחי (;
יוני , כבר מפקח ? יפה לך . שיהיה לך בהצלחה יא ראש קסדה אחד , נדבר איתך כבר בוונט , להית' אחי .
בר , אחלה בנאדם שבעולם אתה , תאמין לי מגיע לך להיות ראשי במקום ליאור הזה , רק טוב תעשה לפורום . תותח על אתה , תשחק איתי CS מדי פעם אה ? P: להית' אחי (;
אוזי , אחלה בנאדם , קצת מג'נון אבל סבבה . אמן שליברפול תפסיד , ובהצלחה בהמשך אחי , להית' (;
יש עוד הרבה שאני רוצה לדבר איתם , ואני כבר יעדיף לעשות את זה באייסיי , שיהיה לכם בהצלחה פורום אטרף , מקווה שתתנו מה שאתם יכולים פה , אולי לכם לא יעשו את החרא שעושים לי עכשיו .
אז בפעם האחרונה , להיתראות פורום אטרף .