קודם כל אני יגיד שנהייתה לי חברה מלפני שבועיים היא הייתה חמודה ממש חמודה בהתחלה אבל איך שהיתאהבתי בה בוםםםםם אבל ממש בבום רציני היתהפך אצלה הכל היא התחילה להיות אלי הילדה הכי רעה בארץ היינו רבים כל יום כל רגע ובסוף הערב הייתה מיתקשרת ומבקשת שאני יסלח לה על הכל ומרוב שאהבתי אותה אמרתי סולח וזו הייתה הטעות שלי היא המשיכה להציק לי ולהיתיחס אלי כאל זבל..ואני המשכתי להיות איתה..
עכשיו חברים אמרו לי היא לא מתאימה לך ואני אמרתי "קנאים" וגם לידידות שלי אמרתי "סתמו תפה ואל תסכסכו ביני לבינה" אני רואה שכולם ראו מה היא עושה לי באמת ורק אני שהייתי מאוהב בה כל כך לא הבנתי את זה.. אבל עכשיו אנחנו כבר שבוע אחרי המקרה לא נישאר לי עם מי לדבר כולם כועסים עלי היו לי ריבים עם כל העולם בגלל שאמרו לי שהיא לא מתאימה לי חשבתי שהם מקנאים
קיצר היום אמרתי לה שומעת אני בא אלייך כי היא אמרה לי אתמול לבוא אליה מוקדם בבוקר עכשיו היא אומרת לי " אני ישנה אין לי כח אלייך" קיצר החלטתי שסופית שכמה שאני יפגע וכמה שאני גם אוהב אותה אני מסיים תקשר הזה סופית שתילך להיזדיין הבת זונה הזאת
עכשיו אני רוצה להשלים עם כולם ולהסביר להם שטעיתיי וכל העצבים הם בגללה בגלל שהיא עיצבנה אותי הוצאתי אותם עליהם ואני מדבר איתכם חברות שהן מכיתה א איתי וילדים שמכירים אותי מילדות אחד לאחד רבתי עם כולם מה עושים עכשיו איך בכלל מתחילים לדבר? הם בחיים לא ירצו לסלוח לי וגם אם יסלחו זה לא יהיה כמו פעם..
איך אני נופל על כל הבנות הזבל קרה לי כבר 3 פעמים אני לא מאמין אני בן 18 עוד מעט אם זה חשוב קיצר מה אני יכול לעשות אני מיואש כבר???

ציטוט ההודעה
![שליחת הודעה דרך ICQ אל Adidi =]](images/misc/im_icq.gif)