יש לפעמים אתרים שאני נכנס אליהם..ואז רשום לי רק בוצע למטה בצד ימין איפה שההתחל..ואני לא רואה את האתר..אז איך עושים שאני יראה את האתר?
יש לפעמים אתרים שאני נכנס אליהם..ואז רשום לי רק בוצע למטה בצד ימין איפה שההתחל..ואני לא רואה את האתר..אז איך עושים שאני יראה את האתר?
נערך לאחרונה על ידי shlomy17; 13-10-2007 בשעה 17:35.
|
|
לא הבנתי מה הבעיה ? תנסח את עצמך כמו בנאדם ?![]()
slickskter@gmail.com
יש לזה כמה אפשרויות:
אתה משתמש באקפסלורר? אם כן נסה את זה:
כלים->אפשרויות-> לשונית מתקדם-> חפש קטגוריה בשם גלישה/דיפדוף ->ושם חפש סעיף בשם "אפשר הרחבות דפדפן של יצרנים אחרים" ותוריד את הV.
כעת לחץ אישור והחל.
סגור את הדפדפן ותפתח מחדש, תבדוק אם יש שינוי....
לא אחי זה לא עזר.ו(אני משתמש באספלור)
נערך לאחרונה על ידי shlomy17; 13-10-2007 בשעה 19:36.
אוקי נסה את הדבר הבא:
עבודה ללא הרחבות: (כלים->ניהול הרחבות ותסיר את ההרחבות שאתה מכיר ולא צריך שם)
נסה גם לבטל סרגלי כלים שידועים כעושי בעיות בתחום הזה : תצוגה->סרגלי כלים ותוריד את הדברים המיותרים (כמובן שתפעיל מחדש את הדפדפן אחרי כל ניסיון)
דבר נוסף שאפשר לנסות זה גם לכבות באופן זמני את האנטי וירוס שלך ולבדוק אם יש שינוי
*גבר נכנסתי לניהול הרחבות ויש לי שם כל מיני אתרים כמו:גוגל.איסיקיו.שוקוואב..אז מה לעשות איתם?האתרים האלה נקראים הרחבות?ואותם להסיר?איך?ללחוץ נגיד על גוגל ולעשות בטל?
*בסרגלי כלים יש לי רק:לחצנים רגילים,שורת הכתובות,ונעל את סרגלי הכלים..
*ואם האנטי וירוס כבר עשיתי את זה
-אז אתה יכול לענות לי על השאלה הראשונה?
ההרחבות שאתה אמרת הם לא אתרים אלא ממש כמו שהם נשמעים, הרחבות ואין להם שום קשר עם הגלישה עצמה. אלה הם תוספות למינהן לדפדפן עצמו, כמו למשל הרחבת אייסיקיו לדוגמא.
אתה יכול לבטל את ההרחבות האלה ללא חשש, וכמובן, תמיד תוכל לחזור לשם ולהפעילם, מכייון שאתה לא מוחר אותם שם אלא רק מכבה אותם