|
|
זה באג מאוד מצוי במשחק כבר קרה לי במשחק מלא פעמים אין מה להתרגש מזה .
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
דיי!
אני היתאמנתי עם כל הסוסים פעם..
=\
זה קרה לי עם סושי..
=\ ועם הרבה אחרים,
אם לא הייתי מחליף מחשב, הייתי מעלה מלא תמונות..
=(
תודה לZipped הסוס ולי על החתימות שלמעלה!!
*לשעבר Zenox*
חח חמוד. תאמינו או לא קרה לי עם טייגר. סתם עם איזה שחקן נווב שלי פעם כל הזמן רדפתי אחריו וזה.
בסוף מצאתי אותו פעם אחת בFM ולחצתי עליו , ובפוקס הוא נעלם בדיוק כשלחצתי עליו.
ואז היה כתוב ת'שם שלי ותמונה של בגינר...ואז כזה רמה מאה שבעים ומשו זה היה .
אז סתם חשבתי שאני יכול לעבוד על אנשים עם זה. XD
באמת שאתה עלובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב בבבבבבבבבבבבב
ILoveSiN
זה שמעלי למה דאבל לעזאזל??!! ובקשר לנושא אין מה להתרגש... זה קרה לי כל כך ה רבה שכבר הפסקתי לספור... אין אחד שלא קרה לו... חח
הנושא הזה נעול
כי כולכם ילדים קטנים מרגישים מגניבים כי ידעתם על משו שמישו אחר גילה רק עכשיו
דותן פה אתה מספים ואחר מבקש ניהול בפרטי?
יודע מה אפילו אם היה לך תידע שאין לך ובחיים לא יהיה לך לא היית מקבל ניהול