נכתב במקור על ידי system32- ילוך אומר "אני לוך" xD אני יודע, אבל אני מדבר עכשיו בעברית ולא בשפה הרוסית. ילוך = אני לוך , את זה ידעתי, י=אני ברוסית. מכיר ת'שטויות האלה :\
מנהל פורום VIP-Games לשעברמפקח קטגוריית משחקים לשעבר
נכתב במקור על ידי doriko13 צודק אני בפנים :] תעיף כמה מהחתימות שלך לפני שהראשיים יעיפו אותך
מעצב גראפי לכל מטרה.
נכתב במקור על ידי Itushh ואתה על הזין שלי לא טוב לך אל תגיב לא רוצה להצטרף? זדיין מהאשכול
נכתב במקור על ידי Frenzy לא טוב לך אל תגיב לא רוצה להצטרף? זדיין מהאשכול שמע אתה על הזין שלי אני יגיב איפה שבזין שלי
נכתב במקור על ידי Itushh שמע אתה על הזין שלי אני יגיב איפה שבזין שלי איתמר חאלס . אני לא רוצה שישעו אותך שוב , דבר יפה לא יקרה שום דבר , גם אתה ויקטור .
נערך לאחרונה על ידי KarmaPolice; 15-10-2007 בשעה 02:00.
עכשיו זה המוני מדי...=| לא איכות בכלל!
:o
נערך לאחרונה על ידי AND; 15-10-2007 בשעה 02:04.
נכתב במקור על ידי Bar איתמר חאלס . אני לא רוצה שישעו אותך שוב , דבר יפה לא יקרה שום דבר , גם אתה ויקטור . שלא ידליק אותי סעמקק חושב אני אחד החברים ההומואים שלו
נכתב במקור על ידי Itushh שלא ידליק אותי סעמקק חושב אני אחד החברים ההומואים שלו בואנה יילד כאפות מה הבעיה שלך אתה התחלת עם זה
נכתב במקור על ידי Frenzy בואנה יילד כאפות מה הבעיה שלך אתה התחלת עם זה שמע סמרטט עבווק מה אני ניראה לך אחד ההומואים מהפורום פה כוס עמק?
נערך לאחרונה על ידי AND; 15-10-2007 בשעה 02:20.
אתם שתיכם מציקים לי תפסיקו לריב פה או שהאשכול נמחק
הבא מושעה לצמיתות , איתמר אתה על הכוונת דבר יפה כבר .
נכתב במקור על ידי Itushh שמע סמרטט עבווק מה אני ניראה לך אחד ההומואים מהפורום פה כוס עמק? שב בשקט יא מיזדיין אתה על הזין שלי לא טוב לך אל תגיב דבר ככה עם חברים שלך ותמצא משהוא חדש להגיד חוץ מאתה על הזין שלי
נערך לאחרונה על ידי AND; 15-10-2007 בשעה 02:19.
נכתב במקור על ידי Bar הבא מושעה לצמיתות , איתמר אתה על הכוונת דבר יפה כבר . חלאס אחי זהו
אני בפנים
חוקי הפורום