נכתב במקור על ידי daniiielle אסף..שאני לא אספר להם מה עשית. לא רק לא זה
נכתב במקור על ידי yotam90 aviv אתה בא להתערב על כמה נקודות מי ישאר הכי הרבה או דניאלה אין לך נקודודת אז מתערבים על תמונות עירום?? משעמם לך אחי?
אה הבנתיי.. תמונות עירום? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח
"אין כמו האהבה שלך"
נכתב במקור על ידי yotam90 aviv אתה בא להתערב על כמה נקודות מי ישאר הכי הרבה או דניאלה אין לך נקודודת אז מתערבים על תמונות עירום?? אוי נשמה איזה טעות היתה לקרוא לה דניאלה אתה לא מבין בכלל..
נכתב במקור על ידי Asaf לא רק לא זה אז תיזהר.. לא נראה לי שהחברים היקרים שלך ישמחו לגלות מה עשית.
נכתב במקור על ידי daniiielle אתה מדבר אליי? דבר ראשון..לא קוראים לי דניאלה!!:o דבר שני.. לא הבנתי מה אמרת חחחחח אז למי שיש נקודות מתערבים מי נרדם ראשון
רגע, איך קוראים לי?!?!
איך עשית 2200 הודעות בחודש? אמאלה
נכתב במקור על ידי Asaf איך עשית 2200 הודעות בחודש? אמאלה איזה חודש?< קצת יותר מחודשיים
הוא בכל מקום מגיב
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אה זה יותר טוב. סליחה.
נכתב במקור על ידי Aviv הוא בכל מקום מגיב חחחחחחחחחחח נראה לי אם היינו 5 אנשים על משתמש אחד היינו מגיעים לחצי מזה.
באמת אסף.. אתה לא מבין כלום.
נכתב במקור על ידי Asaf חחחחחחחחחחח נראה לי אם היינו 5 אנשים על משתמש אחד היינו מגיעים לחצי מזה. חחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי daniiielle באמת אסף.. אתה לא מבין כלום. העיקר לימדתי אותך חצי ממה שאת יודעת. למה להכפיש את שמי סתם?
חוקי הפורום