החיים שלי לא ממש בזבל ,ורק ממש לאחרונה ראיתי זאת.
אבל בכל זאת יש כמה דברים שמקשים עלי , ובגלל שאני אוהבת לכתוב אז היה לי יותר קל להביע את זה בכתב.
בגדול עליי:
השנה עליתי לכיתה ח' ,אז מן הסתם אני בת 13 וחצי.
בקיצר, עברתי דירה מסיבות כלכליות לעיר אחרת, אז גם עברתי בית ספר.
אין לי ממש בעיות בבית ספר , הסתדרתי מבחינה חברתית בזכות המראה החיצוני שלי וזה שקל לי להתחבר.בלימודים גם אין לי בעיה מיוחדת , אני בהקבצה א' בהכל (שזה הכי טוב)יש כמה מקצועות שקשה לי .
אז הסיבה שבגללה כתבתי
1.יש לי כלבה מאז שאני בת 5 (היא די מבוגרת) וכשעברנו דירה היא עברה איתנוו ,אני גרה לתקופה אצל סבתא שלי ,והמטפלת שלה אמרה שזאת או היא או הכלבה . וסבבתא שלי חייבת את המטפללת . אז שמנו אותה אצל שכנים שלנו מהעיר הקודמת . ויש להם גם כלב וזה כבר התחיל להיות ממש לא נוח להם! והם התקשרו כבר כמה פעמים שניקח אותה ואין לנו איך ואין לנו איפה לשים אותה.והם ממש מנדנדים לאמא שלי אז היא אמרה לי אתמול שכנראה נמסור את הכלבה שלי למשפחה אחרת[!!!!!]! איך הם מוותרים אליה כל כךל מהר!?!!הרי הם הבטיחו לי שנעבור דירה ונחזיר אותה ואני קשורה אליה כמו ללא יודעת מה!!בחופש הגדול הייתי נוסעת רק כדי לראות אותה.יורדות ממני "חתיכות " בגלל שאני לא רואה אותה כל יום שעבור הגעגוע שלי אליה הופך ליותר קשה.@@!#%ההורים שלי אמרו שנעבור לבית החדש הם יקנו לי גור כלבים כפיצוי בן שנה@@?@?@@? א. בן שנה זה כבר לא גור ב. גם כשהייה לי אותו אני לא אפסיק לחשוב עליה. זה כמו חלום רע.
2. יש לי כל מיני חרדות בקשר לכל מיני דברים כמו מחלות וכאלה תגידו .... גם לכם יש חרדות?

ציטוט ההודעה