עוד אין על זה דיון? O_ס תראו מה קורה שאני לא מבקר פה חח..
בקיצור, 1-0 לישראל משער של ברוכיאן.
עוד אין על זה דיון? O_ס תראו מה קורה שאני לא מבקר פה חח..
בקיצור, 1-0 לישראל משער של ברוכיאן.
נערך לאחרונה על ידי shachar4490; 17-10-2007 בשעה 22:58.
|
|
השער היה של ברוכיאן..
אני תופס מאלברמן שחקן מברוכיאן פחות ..
חבל שרוני לוי הורס את רפאלוב היה יכול עכשיו ליהיות על המגרש בכיף לעשות דברים יפים כולל מאור בוזגלו ואל תזיינו לי תשכל כי עם בן סהר תמוז וכן עומר גולן על המגרש אז מגיע להם ליהיות על המגרשו ולפחות מחליפים ... למרות שרפאלוב כבר זומן
Siete
משחק שלא אומר כלום
אבל היה חלש של הישראלים..
בלארוס עם כל הכבוד נבחרת חלשה, שהיינו צריכים להביס גם במשחק ראווה כזה.
נקווה לשיפור משמעותי בנבחרת שלנו ..
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
נגמר 2-1 משחק חלש מאוד של ישראל .
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
חרא משחק של ישראל מזל שניצחנו בסוף, זה היה מונע השפלה!
בקיצור...
משחק גרוע של ישראל.
נבחרתתת גרועהההההה יש לנו
צריך להשבית אותה עד המונדיאל הבאא או שנמצא מאמןן חדשש
יש רק איזה 4 שחקנים שנותנים אתת כל הנשמה !!
הייתי במשחק ווואי זה היה משעמם :\
מה לעזאזל ברדה עושה בנבחרת? ואם כבר למה באגף שמאל? או בכל אגף? השחקן היחידי שיכולתי לציין לטובה זה אלברמן שתרם הרבה להתקפה בנוסף הכניס את הגול
ההגנה? זאת הגנה? הבלארוסים עשו בצפר להגנה העלובה הזאת ואף אחד לא טורח להרחיק כדור לקרן או לבצע עבירה שכולם יוכלו להתארגן בחזרה
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
איזה משחק משעמם זה היה.....בלארוס האלה כל כך גרועים וישראל לא מרשימה אפילו מול נבחרת כמו בלארוס...ניצחה בפוקס בגלל טעות....שמעתם?בחדר הלבשה משה סיני צעק לבלילי:"אתה עושה טובה שאתה משחק?"בלילי לא ענה לו....חחח....
ישראל פשוט לא משחקת טוב והיא לא מרשימה אבל המבחן יהיה בעוד חודש מול הרוסים!!