כן זה באמת עצוב ואני עוד רוכב על סוסים כבר 7 שנים כמעט
כן זה באמת עצוב ואני עוד רוכב על סוסים כבר 7 שנים כמעט
כשנולדתי ה' נתן לי
לבחור בין יופי לזיכרון
וואלה לא זוכר מה בחרתי
קרדיט לחבר על החתימה
|
|
לי קרה שפרצו הבית זה היה לפני שבועים אז אני ואחי וחבר שלי הינו לבד בלילה זה היה בארך בשלוש בלילה
בקיצור אחי הגדול מיתורר מעיר אותי ואת חבר שלי בקיצור אחי יצא עם סכין וחבר שלי נתי התחבא באמטיה וא
הפורץ ניכנס לאמטיה היה חושך רצח חחח הוא לא ראה את נתי הוא יצא ונתי אחרב בקיצור הוא בא להוצי משהו מהמקרר אז נתי נתן לו בראש משקולת של 7 קילו נשבע לכם ואז אני מאחורב חנקתי אותו ואז הוא נתן לי תקירה ליד הבטן ואז נפלתי איך שאחי ראה את זה הוא נתן לו פנס אחד גודל בגב ואז הגנב דקר אותי נישאר לי פנס לכל החיים
בקיצור ואז נתי נתן לי את המשקולת שוב הפעם בראש אז רצינו להזמיןן אתהמשטרה אבל זרקנו אות מהחלון זה היה מטורף
אין סיכויייי
!~קרדיט לי על הסוסה שלמעלה~!
פו הדוב אוהב ללקק
אלאדין אוהב לשפשף
היפיפיה הנירדמת חרמנית אש רק מחכה שינשקו אותה
שלגיה חיה עם שבעה גברים
זהבה פורצת לבתים
אם זה נקרא סיפורי ילדים
לא פלא שיצאנו דור של מזדיינים !!
הריי אני גר בחיפה ובמלחמת לבנון השניהה בדיוק ביום האחרון נפלו איזה 3 טילים 200 מטר מהבית שלי זה היה ממש סיוט...יש לי מזכרות מקטיושות..מלא רסיסים..
נערך לאחרונה על ידי Shimda; 17-10-2007 בשעה 23:36.
וואי איזה פחדדדדד=////
!~קרדיט לי על הסוסה שלמעלה~!
פו הדוב אוהב ללקק
אלאדין אוהב לשפשף
היפיפיה הנירדמת חרמנית אש רק מחכה שינשקו אותה
שלגיה חיה עם שבעה גברים
זהבה פורצת לבתים
אם זה נקרא סיפורי ילדים
לא פלא שיצאנו דור של מזדיינים !!
נזכרתי בחלום מפחיד כזה שהיה לי לפני 5 שנים בערך יש יום יפה ואני משום מה זוכר שהיה הרבה ירוק מסביב ואני זוכר שהמשפחה שלי באה במכונית ובאה איזה רכבת פתאום משום מקום ודרסה אותם קיצר רק אני נשארתי וזהו זה מה שאני זוכר מה שמוזר זה שזה קרה לי בתחילת הלימודים למשך שבוע ואחרי שנה חלמתי עוד פעם את החלום הזה איזה פעמיים שלוש
כשנולדתי ה' נתן לי
לבחור בין יופי לזיכרון
וואלה לא זוכר מה בחרתי
קרדיט לחבר על החתימה
מפחיד :|
לי גם היה מקרה הייתי בדרך חזרה מסבתא שלי חצי רדום פתאום אני שומע את אמא שלי (שישבה ליד אבא שלי שהוא זה שנהג בעצם) אומרת: "יוו" ואני מסתכל במראה אני קולט פנסים מתקרבים אלינו בכזאת מהירות אי אפשר לתאר...
ואז אבא שלי לא ידע מה לעשות אם לקחת ימינה או להישאר והוא החליט להישאר בסוף בשמאל (והמכונית התקרבה אלינו מאחורה לא מקדימה) ואז כזה המכונית לקחה ימינה ומזל שאבא שלי נשאר אחרת כל המשפחה שלי שלא נדע היתה כנראה נהרגת.
בקיצור זה לא נגמר המכונית שבאה אלינו פנתה ישר אחרי זה גם שמאלה ופתאום איבדה שליטה ועפה ימינה ישר לתוך תעלה ונתקעה בעמוד חשמל.
עצרנו וראינו מכונית הפוכה, העמוד התעקם לגמרי (זה היה בדרך דרומה מלוד ממש מול הבסיס "מ.ק 504" תראו איך אני זוכר את זה) והלכנו לראות אנחנו קולטים איש אחד יוצא והולך לכיוון אחת המכוניות שעצרו ואז באה משטרה ומכבי אש בגלל שהיו שם עוד איש ואישה תקועים בפנים הפוכים והמשטרה תפסו את האיש שיצא וגילינו בסוף שהוא ניסה לגנוב מכונית ולברוח.
מה שהרגשתי ממש שהמכונית עברה לידנו ואז איבדה שליטה מן ריקנות כזאת הכל איטי אתה לא יודע מה קורה והמחשבה שלי היתה רק על אח שלי הקטן שאני בחיים לא יודע מה הייתי עושה אם יקרה לו משהו (זה קיצוני פעם אחת ילד בן 5 זרק עליו חצץ ואחי בן 4 ובעטתי בילד בן 5 O_ם).
בקיצור ביום למחרת אני מתעורר ב-9 כרגיל ביום שבת אני מתעורר יותר מוקדם מחופשות רגילות לא יודע למה ואני פותח את האינטרנט אני רואה על התאונה בוואלה, המכונית היתה B.M.W גנובה, כמו שחשדנו, היו שם 2 ערבים ויהודיה אחת, 2 הערבים ניצלו אחד פצוע קל אחד בינוני והיהודיה נפטרה.
זה היה כזה עצוב ישר קראתי להורים שלי וזה......
זהו חפרתי מספיק.
פעם נסעתי בכביש החוף
ופאתוםםםם
האוטו נעלם
וגם פעם אחת הכלבה שלי נכנסה לתחת שלי ומה זה פחדתי אמרתי איך אני יחרבן דבר כזה גדול אני ימות
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
יאללה כל החלומות של החניקה מלחיצים אותי.. זהו לא יושן יותר!
תודה לשי 360 על החתימה =)
האמת שגם הרצל רצה..
אבל הוא מת =\
וואי וואי מעניין
פעם ראיתי שמשאית מנסה לעבור מסאית בנתיב, ואז באה מכונית וכמעט מתנגשת בה..