|
|
שמעו חלום הזוי אבל לא יעזור אותי זה ממש מפחיד,חלמתי על חתולה שחורה סיאמית ענקיתת שתופסת לי את הפנים ולא משחררת פשוט לא עוזבת ואני מרביץ לה נותן לה קוקוסים לראש הכל והבת זונה לא עוזבת בסוף היא היא מתחילה לילל (מייאיאיאיוואיאיאיאיאוווווווווו) ופתאום היא בורחתת....ומאז אני פוחד מחתולות סיאמיות בעיקר מהשחורות...![]()
חחחחחחחחחחח מה זה האשכול חרטות הזה חחחחחחח
עלאק בנאדם בצבע זהב יש'ך דודה מפגרת
וההוא שזרק ת'גנב מהחלון תהיה רציני מה נראה לך פה
חח אורצ'ו ת'הכי הורג אותי =]
ואי גם פעם אחת
נכנסתי למצב רטט
וניסתי לדבר ורק רטטתי
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
ואי וואי איך מזה ששאלתי אם קרה לכם קטע מפחיד בחיים הפכתם את הנושא לחוויות רוחניות ובלאגן..
זה נעלם לו האוטו זה ראה דמות..
כולה קרה לכם חחחח איזה הגזמה.. הקטע עם זה שזרקו אותו מהחלון קרע אותי.. אמא שלי שמעה אותי צוחק ולא הבינה מה אני רוצה..
תודה לשי 360 על החתימה =)
האמת שגם הרצל רצה..
אבל הוא מת =\
פעם עשיתי תחרות עם חבר שלי מי מגיע ראשון לבריכה אז שהגעתי באתי לעשות קפיצת ראש ואז דפקתי גלבה ונפלתי על הפנים :X
והיה לי עוד מקרה-
נכון בתוך הבריכות יש חור שמוציא מים? אז באתי ושמתי את הזין שלי בפנים..החרא הזה כמעט שאב לי ת'זין =-O
איזה אשכול חירטוטים עשיתם פה :\
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח