יש הומואים בצבא, אנחנו מודרניים ולא כמו הרד נקס האלה בארה"ב, בכל מקרה דוכיפת הוא גדוד לכל דבר ולא יחידה מיוחדת(כבר לא)
יש הומואים בצבא, אנחנו מודרניים ולא כמו הרד נקס האלה בארה"ב, בכל מקרה דוכיפת הוא גדוד לכל דבר ולא יחידה מיוחדת(כבר לא)
|
|
בהצלחה אחי..גם אנ י די נעול על עוקץ וזה קצת בעיה כי אם אני לא יצליח להגיע לשם זה באסה..מישהו אמר לי פעם ככה: "רמת האכזבה היא כגודל הציפיה".. מה שאני רוצה להגיד לך אחי זה שמאוד מאוד קשה להגיע לעוקץ,לכן אל תפתח יותר מדי ציפיות,בכל מקרה,בהצלחה![]()
Take me, touch me, hold me like you mean itMake me come alive
קולעים אל חוט השערה לא מחטיאים !
שמע זה סיכון כי באמת זה גיבוש של קומבינות ..
כי אם אתה לא עובר את הגיבוש אתה נופל לגודודים ( והרבה אנשים לא רוצים לקחת את הסיכון הזה ליפול לגדודים ). אני אישית ממליץ לך ללכת על זה כי אם אתה באמת רוצה אתה תגיע :]
slickskter@gmail.com
היתי רוצה ליהיות שם זה נישמע מאוד מאתגר...לאמן כלבים..ליפני 3 שנים בערך היתי בבסיס תל נוף..(ליד קרית עקרון) איפה שהמטוסי קרב...והראו שם כול מיני פעלולים של הכלבים איך שהם מבצעים תקיפות ועוברים מסלולים וכו...היה קטלני מאוד....אהבתי....לכן קיבלתי את הרעיון הזה. וגם אני רוצה ליהיות חלק מאלו המאמנים....
ברור שיש בתי ספר לאילוף כלבים ומשטרה וכל מיני מקומות ללמוד איך לאלף כלבים,אבל אתה לא יכול להשוות אתזה לרמה של הידע ושל המקצועיות שהצבא יקנה לך,לדעתי זה ברמה טיפה יותר גבוהה מהמשטרה,לא?
כמו שאמרו ..כפיר 900-גיבוש -עוקץ
* כדי להכנס לשמה צריך שיהיה לך קצת קשרים ...שמע ממני
ברור אבל גם הצבא מתמחה בשטח עצמו,אתה לא חושב שאם הצבא לא היה רואה חשיבות באילוף כלבים הוא היה עושה אולי שבכל יחידה יהיהו כמה שיהיו עם כלבים או משהו בסגנון,מאשר להקים יחידה שעוסקת אך ורק בזה?שהחיילים שמגיעים אליה הם ברמה גבוהה ואיכותיים שעוברים סינון גס מאוד,אני עדיין מאמין שהצבא הרבה יותר מקצועי ורציני מהמשטרה
אני עדיין לא מבין מזה הויכוח הזה?
גם הצבא וגם המשטרה איכותיים בדברים שהם עושים.. שימו לב שהם גם לא עובדים באותם תנאים בכלל לכל אחד יש את תנאי העבודה ואת מה שהוא צריך לעשות בתפקידו והם לא אותו דבר..
זה סתם השוואה מתומטמת חברה אני מצטער להגיד
אין מה להשוות כולם שווים!!!
ננסה וניראה..דרך אגב כתוב בקיוסק מידע שלי שאני חייב ליהיות ב-1.11 ומישום מה עדיין לא קיבלתי כרטיסי אוטובוס....איך אני אמור להגיע.??
נערך לאחרונה על ידי suka; 21-10-2007 בשעה 16:40.
איזה צטו גיוס הוא בן 16, בטח איזה מיון, תקבל שבוע הבא מה אתה בלחץ
זה צו זימון...אבל אני לא יגיע כי יש לי טיול שנתי...