מה הפקודה ששמים אותה שיהיה בינד t ספריי איזה פקודה לconfig?
אני צריך לדעת אותה דחוףףףף
ויש דרך לעשות ככה שנגיד אני נכנס לשרת אז הם עושים לפעמים שהבינד יהיה פרסום השרת שלהם אז איך אני יכול לעשות שבחיים הם לא יעשו לי כזה דבר??????
מה הפקודה ששמים אותה שיהיה בינד t ספריי איזה פקודה לconfig?
אני צריך לדעת אותה דחוףףףף
ויש דרך לעשות ככה שנגיד אני נכנס לשרת אז הם עושים לפעמים שהבינד יהיה פרסום השרת שלהם אז איך אני יכול לעשות שבחיים הם לא יעשו לי כזה דבר??????
|
|
שמע גבר בפעם הבא שאתה כותב משהו!
תכתוב מובן וברור..
טוב ניראה לי שאתה רוצה שלא יפרסמו אצלך בשרת שרתים אחרים? בצ'אט?
אם כן..אין כזה דבר.!!
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
זאת הפקודה לספריי
וכדי שלא יצליחו לשנות לך את הבינדים אתה צריך לשים את כל הבינדים שאתה רוצה שלא ישנו בתוך קובץ userconfig.cfgקוד:bind "t" "impulse 201"
הבנתי אותך לאחר שקראתי 3 פעמים :\
חח סליחה על שלא הבנתם אותי אני פשוט מהירתי לכתוב והייתי צריך את זה דחוף...
ואני לא משתמש בקונפיג של מישהו אני בלי קונפיג ... אז אין לי userconfig.cfg ...
סינטל תודה על הבינד.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992