איזה שופט מאניאק!!!
הגיע לבארסה פנדל והמניוק לא שרק!!! נגיעת יד מול העיניים שלו!!! ועוד השופט האידיוט נוגע בכדור ומזה יש לריינג'רס מתפרצות!!!
איזה שופט מאניאק!!!
הגיע לבארסה פנדל והמניוק לא שרק!!! נגיעת יד מול העיניים שלו!!! ועוד השופט האידיוט נוגע בכדור ומזה יש לריינג'רס מתפרצות!!!
|
|
בני זונות סקוטים אמן אמןן ליון תעלה במקומם בונקריסטים מזדיניים 11 שחקנים כולם למטה איזה מסריחים
ועוד מישהו בטעות עבר תחצי המאמן המכוער שלהם קם מסמן לו "תחזוררררר ימטורף ימשוגע מה אתה עובר תחצי אנחנו לא רוצים להיות התקפים מידי 9 בלמים וקשר לא צריך חלוץ רד מהר" איכס בני זונה עוד רגע בעטתי במסך מהציפוף המסריח שלהם
סחטיין על ריינגרס היה קטעים גם לאציו עשו לנו תחרא הזה
חח 14 משחקים רצוף לא הפסידו חפשו תנ"ק במקום אחר
בקמפ נו תזינו אותם בדוק הם לא ממש רמה
Siete
פייי ארסנל קטלניים!
7-0 תוצאה מדהימה!
בקשר לבארסה, ידעתי שלא יהיה לה חיים קלים בגלזגו..
ריינג'רס קבוצה חזקה מאוד בבית..
חבל, מהקצת שראיתי במשחק ראיתי שלבארסה היו הזדמניות טובות שהיה אפשר לייצר מהם גולים..
למנצ'סטר היה אחלה משחק 4-2 תוצאה יפה מאוד!
אינטר וצסקא סיימו ב2-1 לאינטר.
צסקא הובילו ראשונים ותאמת היה מגיע להם יטותר ניצחון הגול השני שהם חטפו היה ממש שטותי טעות איומה של השוער..
בסכ"ה היו משחקים טובים היום נחכה למחר נראה כבר מה יהיה מחר...
נערך לאחרונה על ידי -Dor-; 23-10-2007 בשעה 23:10.
ליון חזרה לעניינים אנשים, זה טוב לבית ככה שיהיה יותר עניין..
ברצלונה חייבת לנצח את גלאזגו בבית בעוד שבועיים, והיא גומרת עניין..
מנצ'סטר בעוד שבועיים מול דינמו וגומרת עניין..
ארסנל כבר גמרה עניין לטעמי, קבוצה שהשנה זה יכול להיות השנה שלה, אבל
אני לא כל כך בטוח, כי הם יכולים להתייעף מעומס משחקים ואין להם ספסל עמוק כמו
בשאר הקבוצות, כרגע המתחרה הגדולה שלה זה מנצ'סטר.. בכל מקרה, ארסנל מדהימה
כרגע, ממש יפה לראות אותם משחקים.. הפתעות לא היו היום, אבל היו 24 שערים, מחזור נפלא..
אני מקווה שריאל תתן תצוגת שערים כי אהבתי את הפתיחת עונה שלהם בליגה.
מחזיק אצבעות ומתפלל שמילאן תנצח את דונייצק במשבר המעצבן שהיא נמצאת בו עכשיו אני בחששות.
סחטיין על ארסנל איזה קבוצה מצוינת אני מקוה שיקחו את האליפות באנגליה הם ממש משחקים יפה ואני אחד ששונא את הכדורגל האנגלי, ד"א יומולדת 58 אתמול לארסן ונגר ולא נראה לי שהוא היה מצפה למתנה יותר טובה מזאת.
יהיה כיף!
סאמק איזה עצבים כל השידורים של ליברפול בגולדד בעעעעעעעע........
בקשר למשחקים.. פש כל הכבוד לארסנל השנה נראה לי הם הולכים חזקק..
ושחחר, כבראמרתי לך , חאלס תירוצים. נו רינג'רס עשו בונקר. יש לברצלונה שעה וחצי לפרוץ בונקר .. זה מספיק בשביל 1-0 קטן לברצלונה במיוחד שהם עלו בהרכב התקפי 3-4-3
אתה מדבר שטויות :/
גם אם יתנו לך 3 שעות ו11 שחקנים יהיו בעמדת בונקר, רוב הסיכויים
שתפרוץ אותם הוא אפסי... ככה זה.. ואם השחקנים הטובים בעולם של
ברצלונה לא הצליחו, גם קבוצות אחרות לא.. בקאמפנואו, הכול ישתנה
גם תהיה אווירה יותר טובה, גם הקהל של ברצלונה יתמוך, יותר מוטיבציה,
יהיה בסדר..
אותו חשיבה אבל ארסנל יפלו אחי פשוט לא הגיוני שכאלה צעירים יקחו אליפות אני מת שכן כי זה כזה נדיר פאבריגס ואן פרסי , וולקוט (צפוי ליהיות אחד החלוצים הטובים בעולם) , אבדיור , סנדרוס הזה אחי הממוצע גיל שלהם פשוט מטורף
אניחייב לבדוק אותו חח בגלל זה התלחלתי לאהוב תקבוצה הזאת משחקת כדורגל יפה אכו****** אבל גם מנצסטר וצלסי חזרו להראת כדורגל מצוין , צלסי אף פעם לאהייתה קבוצה שעושה 3-0 אבל עדין ליברפול מקרטעת , בניטז רוצה רק אלופות
Siete
תשמע אני לא אוהב או אפילו שונא את הכדורגל האנגלי ואת השיטה שלו וכל הפיזיות הזאת זה לא יפה בעיניי אבל ארסנל פשוט שונים וזה יפה.
וכן גם את מנצ'סטר אני לא אוהב ובאמת הם קבוצה גדולה אבל אני לא אוהב אותם וכולם אומרים לי שרונאלדו לא משחק כמו אנגלי ואני יודע אבל זה עדין לא זה...
ליברפול מקרטעת קצת אבל היא תחזור לעצמה יש לה סגל מצוין.
יהיה כיף!
ארסנל משחקת כדורגל יפה וכל מה שתרצו..
אבל העומס שיהיה עליהם בקרוב של גביע אנגלי, ליגה, ואלופות ישפיע עליהם מאוד..
שנה שעברה ראינו את זה אצל מנצ'סטר וגם אצל צ'לסי, אבל ההבדל שהשנה לשתיהם
יש סגל רחב מאוד, ולארסנל בוא נאמר, אין ממש.. השחקנים שיהיו מחליפים לא ברמה
של אלה כל כך, ויש להם הרבה מה לחשוב כדי שהכול יגיע למצב שהעומס לא יפריע להם..