הופיה מתגלה כסקורר..אני רוצה שליברפול תנצח את המשחק כי חבל שקבוצה כמו ליברפול לא תהיה בשלב הבא
ולנסיה בתיקו מביך בהפסקה וקיקה בסוף ישלם על הכדורגל הפחדני
וגול באמת שטותי של נויאר... שוער עם פוטנציאל ענקי
הופיה מתגלה כסקורר..אני רוצה שליברפול תנצח את המשחק כי חבל שקבוצה כמו ליברפול לא תהיה בשלב הבא
ולנסיה בתיקו מביך בהפסקה וקיקה בסוף ישלם על הכדורגל הפחדני
וגול באמת שטותי של נויאר... שוער עם פוטנציאל ענקי
נערך לאחרונה על ידי Silva; 24-10-2007 בשעה 22:27.
|
|
איחסההה 1-0 רוזנבורג
כמו שאמרתי.. קיקה משלם על הכדורגל הפחדני והוא צריך לעוף כבר... לא מבין למה עדיין מחזיקים אותו
אני לא חושב שולנסיה תיצא פה עם נקודה אפילו
חחחחחחחחחחחחח דייגים מובילים על ולנסיה
איזה מחזור =]
יש אלוהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
ריאל ניצחו 4:2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אלופיםםם
Real Madrid ♥
4-2 לנו לא יאומן ואן ניסטרלוי החמיץ פנדל לא יאומן
איקר קסיאס סרחיו ראמוס הכי טובים בעולם
לא יאומן עד כמה שאנחנו חלשים בכדורי גובה
ריאל מדריד = הקבוצה הטובה בעולם אולי רק צלסי מילאן ומנצסטר וברסה יותר טובות אבל זה תלוי בתקופות יש פשוט ישש דרמה שלא נראתהה נהנהתי ראיתי תמשחק ונהנהת אני רוצה בן אדם שראה תמשחק שיאמר שהדרמה הזאת לא הכי טובה בעולם אין זה הכדורגל זה
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 24-10-2007 בשעה 23:28.
Siete
תוצאה מזעזעת לולנסיה... קיקה מאמן מזעזע,הגנה מזעזעת,ולמה לעזאזל הוא שם את קאניזארס שכבר מהעונה שעברה מראה אי יציבות להילדרברנד שנותן משחקים טובים מאוד
חחחחחחחחחחחחחחחחח Skylner אתה חולה...
רושם הכי טובה בעולם ומוסיף 4 קבוצות יותר טובות מהם חחחחחח..
אברהם ניצח אנשים!!! איזה יופי... ישששששששש ליברפול הפסידההההה!!!!
בשיקטאש! בשיקטאש! בשיקטאש! למה? כי בניטז בן זונה אנטישמי שלא מכניס
את בניון במקום בבל העלוב נפש.. מה אמרתי לכם רוזנבורג תפתיע? מה אמרתי לכם?
אין אין פשוט ליגת האלופות זאת הליגה הטובה בעולם ללא ספק.. סיידוף בכלל מה עשה
לשחטיור, בית ספר לכדורגל, כל פעם מילאן מוכיחה למה הניסיון הוא חלק אחד החשובים
בכדורגל...
אחי בעזרת השם גמר !! רק גמר מילאן - ריאל מדריד זאת האיכות הכי טובה ראינו את ברצלונה ברגעי אמת גועל נפש ואחי אמרתי אולי יותר טובות במומנטום חח מבין .. יאלה אחי ראית תמשחק של ריאל ? איזה דרמה יאלהה היגואין הזה רק נכנס ובלבואה כבש מי אמר שריאל זה בית קברות לצעירים
טורס- 20 גאג- 19ו בלבואה- 21 ראמוס-21 מרסל-19 היגואין - 19
אין אני חולה על הקבצה הזאת זאת הנשמהה אבל חייבים לשפר תהגנה ולשחק כמו בסוף העונה עכשיו היה המשחק שחקנו במחצית השניה כמו סוךף העונה שעברה כולם נלחמו רוביניו המלך מקוה שכבר יחזור להרככב ויפסיק עם הפציעות , היום הוא נכנס אצלי ל15 שחקנים הכי טובים בעולם ואני לא צוחק מי ראה את כל המשחק של ריאל יוו איזה מטורף כן סידולף שחקן ענק אבל עבר את השיא שהוא היה ברריאל הוא היה הכי בשיא עם ליגת האלופות עם אתה זוכר ואחי איפה ראית תמשחק של מילאן
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 24-10-2007 בשעה 23:37.
Siete
וואו! מילאן הפתיעה אותי 4-1 משחק מצוין של מילאן.
אבל זה לא מלהיב אותי כמו ניצחון רגיל של מילאן בליגת אלופות בגלל המצב בליגה, שהוא כבר 10 נקודות והם חייבים להתעלות על עצמם כדיי לחזור לצמרת ומי יודע מה יהיה אז.
בכל מקרה אני שמח היום.
ריאל נתנה משחק מצוין רוביניו פשוט שחקן מצוין אין מה להגיד.
הכל קרה כמו שרציתי חוץ מולנסיה שהפסידה לרוזנבורג וחבל, ואלנסיה חייבת לעשות מהפכה.
יהיה כיף!
אני לא מאמין איך ליברפול הפסידה!.........
שאר המשחקים התוצאות סבירות!
עוד כמה משחקים של גרנט עם נצחונות כאלה
אין מצב שמעיפים אותו מצ'לסי!
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992