יש לי מודם אחד ברשת עם אחותי ששנינו מחוברים לראווטר אני עושה התנתק ברשת הכללית ומתחבר שוב והאייפי לא משתנה ניסיתי לכתוב בcmd
ipconfig /renew גם לא פועל
איך אני יכול לשנות תאייפי?
תודה לעוזרים!
יש לי מודם אחד ברשת עם אחותי ששנינו מחוברים לראווטר אני עושה התנתק ברשת הכללית ומתחבר שוב והאייפי לא משתנה ניסיתי לכתוב בcmd
ipconfig /renew גם לא פועל
איך אני יכול לשנות תאייפי?
תודה לעוזרים!
|
|
מזה gateway מצטער האנגלית שלי לא משו
יש לי מודם אחד...ראוטר אחד
ושני מחשבים...המודם מחובר לראוטר ושני המחשבים מחוברים לראוטר...אלחוטי
וככה שני המחשבים גולשים...
אני רוצה שישתנה האייפי (כדי שאני יוכל למשל להוריד קבצים מראפידשר בלי לחכות סתם דוגמא) אל תגיד לי שיש תוכנה להורדה כי יש לי והורדתי אתמול וזה לא היה טוב כל הקבצים פגומים היו לי
בקיצור אני מקווה שהסברתי את עצמי יותר טוב איך אני יכול לשנות את האייפי ככה שאםאני נכנס עכשיו לאתר אני יוכל להוריד בלי לחכות?
תודה רבה
אני אתרגם לך את פלטינום.
הוא אומר שתעשה ריסט לראוטר....(דבר שיצריך אותך להגדיר הגדרות מחדש) השאלה זה האם אתה באמת צריך להתעסק עם זה כ"כ?
ככה זה כשאוהבים....
אממ אתה טועה, ראוטר (איכותי כמובן) הוא מחשב לכל דבר, יש לו מעבד זיכרון ומערכת הפעלה (לא כולם לינוקס)
אבל לא משנה.
צודק, אם אתה עושה לו ריבוט אז אין צורך בלהגדיר כלום...וה IP מתעדכן...בהצלחה =]
ככה זה כשאוהבים....
אם זה ככה אז יש לי שאלה, לדוגמא בנתבים של CISCO יש גראפיקה בעזרת כבל סיריאלי ובעזרת מחשב נוסף..מה זה אומר עליו?
וכמובן שיש אינפוט ואואוט פוט...
תקן אותי אם אני טועה, הראוטרים של סיסקו (שמהווים אחוז נכבד מן הראוטרים) אינם עובדים על לינוקס אלה על מערכת הפעלה של סיסקו...אני טועה?
ככה זה כשאוהבים....
האוטרים של סיסקו מיועדים לעבוד באזור של סיסקו, עם סוויטצים של סיסקו ועוד מה שאתה מתעסק איתם בנטע עולים אלף דולר לאחד אם לא יותר אז בטח שאפשר לקרוא להם מחשב
. NEW IP EXTERNAL with it you can browse as a new user at rapid share
RENEW/RELEASE ITS YOUR OWN IP in your own lan
amm i got the same problem as the author have
you said reboot your router..
how can i do that?
im not so good in computer concepts
אל תסתבכו יותר מידי.. (אם קשה להבין)
כל שינוי בהגדרות הWAN ברוב הראוטרים יעשה את זה לבד.
כנסו להגדרות הWAN ותאשרו את השינויים (גם אם לא נעשה כלום) זה ברוב הראוטרים החדשים יבצע REBOOT לראוטר
אחי..אתה משתמש במונח wan והוא לא מתאים למה שהתכוונת לרשום
wan=wide area network והוא מורכב ממס' lan
זה יכול להיות טווח רדיוס נוראאאאא רחב.....אתה מתכוון לLAN לרשת תקשורת המקומית.
על כל אופן...תוציא את הראוטר מהחשמל ל10 שניות ותחזיר..ואם בא לך בלי לגעת במכשיר..
ברוב הראוטרים של בזק למשל ברגע שתיכנס לממשק שלו (10.0.0.138) יהיה לך שם כפתור של dissconnect כמו בחייגן רגיל.
אם יש לך ראוטר לא של בזק (לא TNN או ROTAL) אפשר גם להיכנס לממשק ופשוט לחבר אותו מבפנים מחדש זה יחדש את הכתובת.
תן לי את הדגם של הראוטר אני אתן לך את הdefauly gateway שלו כבר...או שאני אראה לך איך אתה רואה בעצמך.