כי אני מעדיף את ה-v3x.....
נכון ש-v3x יותר טוב??
טוב הכי חשוב שתענו לי מה יותר זול v3x או k610i
תודה רבה רבה לעוזרים!
כי אני מעדיף את ה-v3x.....
נכון ש-v3x יותר טוב??
טוב הכי חשוב שתענו לי מה יותר זול v3x או k610i
תודה רבה רבה לעוזרים!
Nemesis
|
|
v3x חרא פלאפון.
k610i גם ניראה לי יותר זול,וגם יותר טוב.
יש לי את הV3X על תחשוב ליקנות אותו!!!!!!! חרא דבר זה ענק פעם התלהבתי ממנולא יודע למה אחרי כמה זמן הוא נימעס הוא ענק!! ולא נוח קח את הK610I אחלה פלאפון קצת שביר קצת מאוד שביר אבל הוא עדיף עליו פי 100000 הוא קטן המצלמה שלו יותר טובה אין פלש (בV3X יש אבל הפלש קרוב מידי למצלמה אז הוא לא עוזר כי לא רואים טוב בגללו הפלש טוב רק כפנס><") והMP3 שלו יותר חזק בהרבה (גם אחרי שמגבירים תV3X הK610I יותר חזק בהברבה) ובימיוחד אחרי שהרמקול מת מהר אחרי שמגבירים><" חח
בקיצור הK610I עדיף על הV3X פ110000000 אחוזז><"
אחי
1. נראה K610 יותר זול
2. V3 סתם מעפון!!! בחיים אל תקנה מוטורולה!
3. K610 פלאפון הרבה יותר טוב אבל אם אתה יכול להשקיע יותר ולא אכפת לך אם הרמקול יהיה פחות חזק לך על NOKIA!!
בקרוב...
הוא רק שאל מה יותר זול!
תלוי,יד שניה? חנות פרטית? חברות?
חברות.
ולכל אלה שאומרים לי שזה חרא פלא היה לי כבר v3x!
וזה פלאפון תותח!
אבל אני לא יודע מה עם ה-k610i
כי במה הוא כבר יותר טוב חוץ מהפולי אה?
v3x זה פלאפון גם עם מסך גדול המצלמה שלו טובה יש בו פלאש אפילו אני לא רואה שום חיסרון בו
וה-k610i לא נראה לי כל כך טוב כי המסך לא גדול מספיק
Nemesis
זה תלוי מה ההעדפות שלך
אם אתה רוצה פלאפון עם עוצמה חזקה לך על הסוני אריקסון
אם אתה מעדיף מסך גדול ופלאש לך על המוטורולה
תאמת, היתרון היחיד בv3x זה רק המסך הגדול :\
מה אתה צריך במכשיר שלך?
קח 6120 אחלה פלאפון דור שלוש וחצי אני ממליץ לך אה ותקנה מאורנג ב800 שקל 6120 אחלה מכשיר
האמת היא שאם אתה לוקח את ה-V3X רק כי המסך שלו רחב ויש לו פלאש זה ממש לא סיבה טובה. אני לא יודע מחירים כי אני לא מתמצא בזה אבל פלאש זה אחד הדברים הפחות חשובים בפלאפונים ולמסך מתרגלים...
לחצו כאן כדי לעבור לפורום סלולר וגאדג'טים!!
שרשרת פלאפונים
samsong R210 -> Nokia 6310i -> Nokia 6100 -> Nokia 6021 -> Nokia 6233 -> Nokia N73 -> Nokia N85Nokia N86