לא רואה את העונה השביעית, אז אין לי ממש מה לומר..
הדיון הרשמי, אין לפתוח דיונים נוספים.
אז יאללה אתם מוזמנים להביע את דעתכם על הפרק, יחד עם ספויילרים![]()
לא רואה את העונה השביעית, אז אין לי ממש מה לומר..
הדיון הרשמי, אין לפתוח דיונים נוספים.
אז יאללה אתם מוזמנים להביע את דעתכם על הפרק, יחד עם ספויילרים![]()
|
|
אממ....פרק פצצתי?
הפרק היה מעולה.....גילו הרבה דברים חדשים.....
יודעים שלאנה כלאה את ליונל בבקתה באמצע שום מקום.....
נראה (לפי שעתי בלבד) שלאנה בכלל לא אוהבת את קלארק....אלה למדה לעשות איתו מה שהיא עשתה עם לקס......
למה אני אומר את זה? כי בפרק נראה שהיא לא מקנאת בכלל אלה חושבת על דברים אחרים (כמו האחזקה של ליונל)......הרי בכל זאת......כשהחבר נמצא עם בחורה אחרת היא צריכה לקנא אפילו טיפ טיפה....גם אם היא מכירה אותו.....
בכל אופן.....פרק מעניין מאוד לאחר 2-3 פרקים לא משהו..
לא כל פעם שהוא עושה את זה מראים את זה......אחרי שבע עונות שבהם מראים כל עונה כמה הוא יותר ויותר ויותר ויותר (בטח נמאס לך שאני אומר אבל אני אמשיך) ויותר ויותר ויותר ויותר מהיר....(הנה הפסקתי...)
אז זהו......פשוט פחות מראים את זה....
הם לא שמו לב.....העין האנושית לא מגיעה למהירויות כאלו והמצלמות לא מתוחכמות כמו של משפחת לותור....
ואם אתה מתכוון לאיך הם לא ראו שהכדור נעלם אז הם כנראה לא התייחסו...כי זה היה אמור להיות כדור סרק בהתחלה שרק משמיע רעש ולא יורה...טוב..הם שמעו את הרעש של האקדח....ולא היה כדור....והשחקן ששיחק את ווריור אנג'ל עשה כאילו הוא תפס (על פי התסריט) אז לא היה לאף אחד סיבה להאמין שזה לא בסדר.....
עדיין מפקפק?
פשוט ולעניין הראו את זה מהנקודת מבט של המשוגע הזה.. שלא יכול לראות את זה קורה כמו שבן אדם רגיל לא יכול לראות את הכדור שנורה
מהעונה הראשונה לא סבלתי את לאנה.
בעונה השישית בכלל לא סבלתי אותה.
נקווה שהיא תמות.
XDDD...אז בטח היית מאושר בפרק האחרון של העונה השישית, אה? חחחחחחחח
tiger צודק לאנה סתם דפוקה הלוואי שתמות כבר מי צריך אותה עוד
לאנה לא תמות זה ברור מעליו , יש אותה בסרט. מצד שני קלואי....כמה שזה מצער...כנראה תמות