מישהו ראה כבר? אני ב90% הורדה...
מישהו ראה כבר? אני ב90% הורדה...
|
|
שכחת לכתוב שזה מכיל ספויילרים...ואני עכשיו הולך לראות, אני אערוך עם מה שיש לי להגיד.
עריכה:
איזה פרק יפההה!!!!
אחד הפרקים העצובים... סוף סוף מאט לומד לשלוט בכוח האמיתי שלו..
אבל יש משהו אחד שלא הבנתי..בתמונה שרואים את מוהינדר עם הרובה ביד אז רואים שיוצא עשן גם.. אבל הוא רק איים על בנט בפרק הוא לא ירה.. אז לא היה אמור לצאת עשן...
תגידו יש לכם מושג מתי יוצא תרגום ?
אז כנראה שאתה לא ראית.. רואים כזה שמוהינדר מאיים עליו ואז לא הורג אותו.. ואז כזה מוהינדר עומד מול בנט בתנוחה כמו בתמונה ואז רואים כאילו את התמונה- שבנט מזהה את אותו מצב...
ובסוף באמת זה מוהינדר שיורה אבל ה לא קשור לתמונה שאייזק צייר את מוהינדר עם הרובה... וגם לא הראו מי הם אלה שמתנשקים ובנט על הרצפה מת עם כדור בעין...
וואה וואה איזה קשה קליטה אתה.. עזוב אין לי כוח אפילו להסביר לך..אז כנראה שאתה לא ראית.. רואים כזה שמוהינדר מאיים עליו ואז לא הורג אותו.. ואז כזה מוהינדר עומד מול בנט בתנוחה כמו בתמונה ואז רואים כאילו את התמונה- שבנט מזהה את אותו מצב...
ובסוף באמת זה מוהינדר שיורה אבל ה לא קשור לתמונה שאייזק צייר את מוהינדר עם הרובה... וגם לא הראו מי הם אלה שמתנשקים ובנט על הרצפה מת עם כדור בעין...
יצא..תגידו יש לכם מושג מתי יוצא תרגום ?
פרק טוב, מעניין למה החזירו את בנט, הם רצו להרוג אותו מלכתחילה...
אולי הם רצו לנסות עליו את הדם של קלייר, ולראות אם הוא מתעורר ולהרוג אותו שוב? חח
לדעתי קלייר תעבוד עם החברה למרות שהם הרגו את אבא שלה, שהוא דיבר איתה על הדם שלה היא אמרה להם שהיא תביא להם דם וזה...
ובאמת סוף סוף מאט לומד לשלוט בוכח האמיתי שלו.. אחלה כוח
בונא מה אתה טמבל???
מה שהיה בתמונה קרה...ראו את נוח עם כדור בעין ואם לא שמת לב קלייר רצה אליו אבל ווסט עצר אותה חיבק אותה והיא התחילה לבכות..
מוהינדר בבן בן בן זונה..איך שהוא ירה בו התחלתי לקלל אותו אבל שראיתי את הסוף נרגעתי
נראה לי מאט ישתמש בכוח שלו כדי להיות בדרגה בכירה במשטרה..
וסוף סוף האקשן עם הירו מתחיל![]()
היה פרק מעולה, אחד העצובים..
ניראה לי החברה יקלאו את נוח בחדר שהוא היה בו, ויאלצו אותו לעבוד עים החברה, ובאותו זמן קלייר תסכים להיות עים החברה כדי שאבא שלה ישתחרר ושלא יהרגו אותו.
העשן זה כדי להמחיש את זה שכרגע ירו באקדח..
אם הוא לא היה מצייר את העשן איך היית יודע שהוא ירה באקדח ולא סתם כיוון אותו? זה להמחשה כמו שאמרו...אבל אני מדבר על התמונה שמוהינדר יורה!!! רואים עשן יוצא!!!! וכשראו את הקטע שמוהינדר במציאות "יורה" אז לא יצא עשן!!!![]()
-8aN- אתה די קשה קליטה...
חוץ מזה פרק ממש יפה, לפי מה שהבנתי יש עד פרק 11 בגלל שביטת התסריטאים.