|
|
ברור שהוא שמות לב אבל גם אני לא מצליח להסביר את זה שתבינו בידיוק
זה לא שאני בה ותאכלס מתחיל עם כל אחת זה לא מצב של נואשות לזה שכתב שזה נואשות
זה פשוט קטע שאתה סתם יוצא עם ידידה שלך לאכול גלידה
או מדבר עם ידידה שלך סתם [לא שיחה של אפשר שקל שיחה שיחה]
ותפשוט מתחיל לחשוב אולי אני צריך להיות איתה?
אולי ואולי
וזה כבר כמה זמן ככה וזה משגע אותי
אני מדבר עם ידידה טובה שלי שבחיים אני לא אחשוב עלינו כזוג כאילו פאק היא כמו אחותי ואפילו איתה אני מגיע למצב של
כן כן איתה אני צריך להיות זה מטריף אותי :\
כן..
קרה לי גם..
סוג של נואשות, אבל תגיע לך אחת בסוף בע"ה![]()
אסף זה לא קטע של לפנטז תנורמלי אני יכול לשבת להגיד לידידה שלי אני חאמן בואי נפנטז ביחד
זה לא הקטע
ושני זה לא נואשות אני יכול להשיג חברה עד מחר בבוקר אבל זה לא הקטע אני לא רוצה חברה סתם אם תהיה אחת שאני אמצא בה את מה שאני מחפש סבבה
אבל אני סתם מדבר עם מישי וישר אני כזה יאללה ננסה להשיג אותה
כאילו בשביל מה?
זה התחיל עוד עם חברה שלי לשעבר הייתי איתה ותאכלס הייתי תמיד מוצא תעצמי חושב עלי עם בנות אחרות
בגלל זה בסופו של דבר נהפרדנו לא רוצה להיות עם מישי שאני חושב על אחרות מסיבה שאני לא יודע
שאני חושב על זה לעומק [היה לי זמן בזמן שכתבתי תחפירה למעלה] אולי זה נואשות למצוא מישי שבאמת אני אוהב אותה ולא אצא איתה כי היא סבבה
אין לי מושג אני מקווה שזה יעבור ואני מקווה לתפוס תעצמי כל פעם לפני שהרגש הזה משתלט עלי
חשבתי על זה...הרבה...זה התחיל לקרות לי כבר לפני שנה...וזה ירד לי לאט לאט עם הזמן (אחח אני זוכר קטע ממש מצחיק שקרה לי כשזה היה ממש חזק,הייתי בהפסקה ואיזה אחת כוסית מהשכבה עברה...חשבתי מה היה קורה אם היינו ביחד..אחרי זה באהה מישהי מהכיוון השני,ואז מישהי באה לידי התחילה לדבר איתי ,ואז עוד איזה אחת.......ואז המורה באה XD וזה כל כך הוריד לי שיווווווו התפקעתי מצחוק במקום וידידה שלי אפילו לא הבינה למה XDDD ).
עכשיו זה פחות אבל עדיין אני חושב על זה...רק עם ידידות ממש טובות..אבל כן מה לעשות אנחנו בנים הן בנות ויש משיכה...,בעיקר בגיל הזה עם כל ההורמונים וזה
תאמין לי,כשתבוא לך איזה מישהי שממש תחשוב על זה כל הזמן ותרגיש אליה משהו מיוחד,לא סתם רוצה להיות חבר שלה,אלא רצה להיות שלה ,שהיא תיהיה שלך אבל בצורהממש חזק...אז אתה אפילו לא תשים לב לאף אחת אחרת תאמין לי.
תראו,
אני לא יודע מה המקרה של הבחור הנחמד פה למעלה,
אני יודע בידיוק מה המקרה של חבר שלי והמקרים נראים לי מאד מאד דומים אז ככה שאני לא מזיין את השכל, תאמינו לי שאני יודע מנסיון שבנאדם שמנסה עם יותר מדי בחורות והוא רוצה את כולן והוא לא בידיוק הבנאדם הכי מדליק בעולם שכל הבחורות רודפות אחריו, זה לא הולך, וזה אפילו מרחיק בנות..
באמת מנסיון,
תקשיבו קצת, שלא כל בנאדם ישב על המילה שלו ולא יידע לקבל ביקורת.
זה קורה לי המון באופן קבוע...מכיר טוב
מעצב גראפי לכל מטרה.
תאמת לא קרה לי קרה לי הפוך שלא רציתי אף אחת ובסוף יצאתי עם 5
ואני חושב שזה נורמלי שאתה חושב מה יקרה אם היית עם זאת או עם אחרת
אחי אתה לא מבין כמה אני מבין אותך...
אני אומנם עם חברה שלי כבר שנה [כולל הפרידות שלנו...] אז בוא נגיד שבמהלך הפרידות גם אני הייתי כזה..
אפעם לא חשבתי על זה ככה אבל אתה אמרה בדיוק הכל..
אחי אין מה לעשות...אני לא חושב שזה דבר כלכך רע...