נכתב במקור על ידי
skYlancer
עזוב אותך אחי אני הולך בכח אני אומר לך תאמת ההגנה שלנו טובה באמת ( לדעתי יהיה לנו את ההגנה הכי טובה בליגה) , קרוסה מצוין אכו****** דקל קינן יש לו ממי ללמוד משומר אפס מאופס אבל מסיללה שחקן ,
אבל מה שקורה זה שבוקולי ומשומר מחליטים לתת לדיין לעבור ורוסו נשאר על קו הנבדל ( תראו הילוך חוזר, אשמת רוני לוי שלא הוחיצא אותו מקודם ) שילמד לשחק עם 2-3 חלוצים ואחרי זה שלא יתפלא שלא נקרא לו להתפטר ושלא יבוא בטענות לשופט כי לא היה כלום והגיע להם לנצח סתם ****** הרונני לוי הזה שונא אותו פשוט יניב קטן פשוט עגלה , בוקולי לא יודע לשחק זהו גמר את הסוס מגביע ואפה שנה שעברה , בגללו חטפנו שני גולים , היחיד שמצוין תמיד זה דוידוביץ וקרוסה כבר 4 משחקים רצוף מתרגל לליגה היינו יוכלים להוביל 3-0 עד סוף המחצית אבל פאוליניו בבמקום להכנס ל1 על 1 על לירן שטראוברג מחליט לבעוט מי שרהכ תמשחק יודע נמאס לי ממכבי חיפה סתם קבוצה של אפסים ריאל מדריד הנשמה בעזרת השם יהיה טוב מחר , אני מת למכור תמנוי כבר שיאמרו אוהד הצלחות שיאמרו הכל אני לא יסע מרחובות וישלם דלק כל שבת עוד מעט כבר לא תיהיה שביתה ולא יהיה כל כך הרבה זמן פנוי שרמוטות מיזדינםי רוני לוי תתפטר שונא אותךך רוני לוי זה לא הקומץ כל הקהל שונא אותך