נו אז סרט יפה לדעתם?
איך השחקנים?...
מה לא אהבתם ומה אהבתם!!??
ספרו..
נו אז סרט יפה לדעתם?
איך השחקנים?...
מה לא אהבתם ומה אהבתם!!??
ספרו..
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
|
|
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
סרט מצוין מומלץ הכי יפה מבין השלושה.![]()
הורדתי אבל עוד לא ראיתי... פחחח
הכי טוב היה השני, אבל הוא בהחלט אחד המוצלחים... כדאי מאוד להוריד... אם יוצא סרט רביעי אורלנדו בלום לא משתתף... חבל...
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
הסרט הכי גרוע מכל השלוש.. בכלל הרסו את הסידרה עם השני ועכשיו השלישי פשוט הרס הכל..
אם שמתם לב בראשון כמעט הכל בו היה די מציאותי ונראה כמו משהו שיכול לקרות (חוץ מכל הקטע של הקללה אבל זה רק בסוף הסרט).. בשני ובשלישי זה פשוט הכל דימיוני עם מפלצות מוזרות ודברים שכבר הורסים את הסידרה.. לדעתי השתי סרטים האחרונים לא ממש קשורים לראשון..סתם עשו סרטים כדי לספק את הקהל שדרש סרט אחרי ההצלחה של הראשון..
בכלל כל העלילה של השלישי גרועה ובחלק מהסרט פשוט השתעממתי ורציתי לסגור אותו מרוב אי עניין. הסרט השלישי פשוט מייגע וכל דקה בו רציתי שיגמר..
אחלה סרט!!
טוב...בשעה טובה סיימתי את הסרט...
אז יש לי משהו שרציתי לציין על שודדי הקאריביים...
קודם כל הסרט השני והשלישי בחיים לא יהיו כמו הראשון...הראשון היה פצצה...פשוט היה עוצר נשימה כזה...ראיתי אותו איזה 10 פעמים בערך ונהנתי בכל פעם...
מה שמאפיין את השני והשלישי זה הרבה פרטים...הרבה תכסיסים...הרבה "בגידות" אבל בסוף מבינים שהכל היה למטרה טובה..
זה מה שאני אוהב בשודדי הקאריביים...לכן מאוד אהבתי את הסרט השלישי גם [וגם את השני באותה מידה].
רק התבעסתי שבסוף וויל וסוואן לא היו ביחד...התחתנו אומנם..אבל לא נשארו ביחד...
אין אני מתחרפן..היא הדבר הכי יפה שראיתי בחיים שלי..ועוד בתור שודד ים..הפנטזיה שלי חחח
בקיצור...אחלה סרט
ממליץ לכולם...
נערך לאחרונה על ידי אור.; 30-10-2007 בשעה 12:12.
מסכים כמעט עם הכל
הסרט הכי גרוע מכל השלוש.. בכלל הרסו את הסידרה עם השני ועכשיו השלישי פשוט הרס הכל..
אם שמתם לב בראשון כמעט הכל בו היה די מציאותי ונראה כמו משהו שיכול לקרות (חוץ מכל הקטע של הקללה אבל זה רק בסוף הסרט).. בשני ובשלישי זה פשוט הכל דימיוני עם מפלצות מוזרות ודברים שכבר הורסים את הסידרה.. לדעתי השתי סרטים האחרונים לא ממש קשורים לראשון..סתם עשו סרטים כדי לספק את הקהל שדרש סרט אחרי ההצלחה של הראשון..
בכלל כל העלילה של השלישי גרועה ובחלק מהסרט פשוט השתעממתי ורציתי לסגור אותו מרוב אי עניין. הסרט השלישי פשוט מייגע וכל דקה בו רציתי שיגמר..
הראשון היה גדול... השני היה בסדר קצת פחות טוב אבל שמר על הרמה.... את השלישי ראיתי בקולנוע ונרדמתי באמצע הסרט...
נערך לאחרונה על ידי ~Joni~; 30-10-2007 בשעה 15:56.
בברכה, Joni