כתבה שמפרשת את הסמס ומנסה להראות למה באמת הגבר מתכוון כשהוא שולח הודעה.
למקרה שקשה לפרש את ההודעות שאתן מקבלות..לדעתי זה נחמד מאוד ואפילו קצת יעיל.
סמס - זה (לא) מה שהוא מתכוון?
אם הוא רוצה להיפגש, למה יוצא לו טקסט מעורפל? כך תפענחי את הסמס שלו
הנייד שלך מזמר. קיבלת הודעת טקסט מהדייט שלך. איזה מאמי! אבל בזמן שאת קוראת את הכתוב, ההתרגשות שלך הופכת לבלבול מוחלט ואת שואלת את עצמך: "למה לעזאזל הוא מתכוון?"
"בהודעות טקסט רמזים חשובים כמו אינטונציה, מבטים ושפת גוף הולכים לאיבוד", אומרת סוזאן ס.הרינג, ד"ר לבלשנות ומדעי המידע באוניברסיטת אינדיאנה. "אלו בהחלט רמזים שיכולים לעזור לך להבין את כוונתו", היא מוסיפה. כדי לחסוך לך התעסקות בניחושים אינסופיים שמטרללים לך את המוח, אספנו כמה הודעות אופייניות שבחורים שולחים וביקשנו ממומחים בתחום לפענח למה באמת הם התכוונו. קראי והפנימי.
הוא מסמס: אנחנו צריכים לצאת לדייט מתישהו
הוא מתכוון: נדלקתי עלייך, אבל אני לא בטוח שאת עליי
"הוא רק בודק את השטח ולכן הוא לא מציע זמן ספציפי לדייט", אומרת קריסטינה גריש, מחברת הספר The Joy of Text. "הוא רק בודק את המים מבלי להסתכן בטביעה", היא מסבירה.
הוא מסמס: היה לי כיף הלילה
הוא מתכוון: אני רוצה לראות אותך שובאם הוא שלח לך הודעה כזאת, ברור שהיממת אותו לגמרי. "בחור לא ירגיש צורך לדווח לך איך הוא הרגיש, אלא אם הוא ממש בעניין שלך ורוצה לצאת איתך שוב", אומרת ליז קיילי, קואצ'רית לדייטים ומחברת הספר Smart Man Hunting. "בנוסף, העובדה שהוא מסמס לך מיד לאחר הדייט ולא מחכה כמה ימים, מראה שהוא לא מפחד להביע רגשות".
הוא מסמס: מה את לובשת?הוא מתכוון: אני חרמן לאללה
בין אם הוא דייט חדש או מחזר ותיק, הוא מעוניין במשחקים ארוטיים(למשל, החלפת תמונות עירום בטלפון), והמשפט הזה מעביר את הכדור למגרש משחקי הזימה שלך. "הוא רוצה לבחון איך תגיבי, אם תחזירי טקסט נועז או תנפנפי אותו", אומרת קיילי. שחקי אותה ביישנית (וסרבי לחילופי התמונות), "כי אם תהיי נועזת מדי זה עלול לצנן אותו", אומרת קיילי,
הוא מסמס: מה את עושה אח"כ?
הוא מתכוון: רוצה להיפגש וללכת ביחד הביתה?
רוב הסיכויים שקיבלת את ההודעה הזאת בין שמונה לעשר בערב. "זו בטח הודעה שהוא שם ב'שמורים' ומסמס לכל זיון פוטנציאלי", אומרת גריש. "הוא יודע שלא כל אחת תענה לו, אבל הוא בטוח יזכה לכמה תשובות ואז יסנן מתוכן את מי שהכי בא לו עליה", היא מוסיפה.
לידיעתך: 55% מהגברים בארצות הברית שלחו הודעות עם רמיזות מיניות מפורשות בדואר אלקטרוני בנייד או במסנג'ר, כך מדווח השנה המגזין HARLEQUIN ROMANCE REPORT.
הוא מסמס: הייתי עסוק בעבודה
הוא מתכוון: אני כבר לא בעניין
מצטערים, אבל אם ניסית לתקשר איתו וזו ההודעה שנחתה אצלך על הצג כמה ימים או שבועות לאחר מכן (מסכנונת), את פשוט לא עושה לו את זה. למעשה, הוא מחפף אותך לגמרי. "הטלפונים הניידים דבוקים אלינו כל היום", אומרת הרינג, "ואף אחד לא עסוק עד כדי כך שהוא לא יכול לשלוח הודעת טקסט". שיהיה לך ברור: "אני עמוס" זו בעצם הדרך של הבחור חסר הביציםלנפנף אותך מחייו.
קרדיט לאתר בנות MSN

![שליחת הודעה דרך ICQ אל Adidi =]](images/misc/im_icq.gif)

הוא מסמס: מה את עושה אח"כ?
ציטוט ההודעה