נכתב במקור על ידי
Yellow Slider
אני אתייחס להכל ברצינות בתגובה הבאה שלי, מה שמעניין כאן הוא שכל המנהלים טוענים שרמת המנהלים נמוכה, אני חושב שכל אחד כאן צריך להסתכל על עצמו.
בקשר לרמה של האנשים כאן, אביאל אתה חושב שאנחנו בוחרים את האנשים בפורום? אתה מדבר שטויות, העלאת הרמה? איך אתה משווה את פרש לאטרף? (באיזו זכות? פרש פורום מקצועי לחלוטין).
אתה לא בוחר את מי שמגיע , אבל אתה יכול לגרום למשיכה של קהל הרבה יותר בוגר ומעל גיל 13.. מה שאתה משרד - זה מה שאנשים רואים... העיצוב שלך.. משדר ילדותיות באמת כאילו.. תרוצה לשדרג את עצמך? תחליף קודם כל עיצוב , עיצוב כזה הייתי נמשך אליו גם בכתה ח' כי הוא נראה ככה .. אתה צריך משהו רציני.. לשבת עם מישהו עם ידע ונסיון בנושא שיידע לייעץ לך ולשיכין לך עיצוב אחר.. קודם כל.. זה הבסיס
איך אני יעלה את הרמה של האנשים שנמצאים כאן? הרבה אנשים שמים פס על החוקים וחושבים רק על עצמם ולא על הקהילה כולה, וזה מה שגורר לרמה שמשתפקת כאן ובכלל לרמת הגולשים בפורום, ד"א יש בפורום הרבה משתמשים בעלי רמה גבוהה, ידע רב שתורמים ומשקיעים אז תעשו לי טובה אל תכלילו סתם.
בוא אני יעשה לך טובה? אני יכול לספפור את אותם משתמשים פה על יד אחת.. יודע מה.. ניהיה לארג'ים על 2 ידיים ואור.. אני ממש לא מגזים המצב פה בקאנטים ותלמד סוף סוף אור.. לאכוף תחוקים.. מי ששם זין על חוק? מצפצף ? אפילו אם זה מפקח שחושב שהוא יכול להרשות לעצמו לעבור על החוקים ( וקרו דברים מעולם ) לתת לו בראש בלי לרחם.. למען ייראו וייראו שיידעו שוואלה פה כל אחד מקבל בראש אם הוא עושה משהו שלא מתאים לחוקים פה.. אין מה לעשות אור אתה צריך להיות קשוח .. אין לך ברירה אחרת.. קנסות.. באנים.. ( בלי אזהרות בחייך זה באמת כבר שטותי.. זה באמת שמים זין).. לתת בראש בקצב אין פה מצב של לרחם על משתמשים אפילו אם הם חדשים. אותם מילא.. תזהיר אבל אחרים? לרסן בלי לעשות חשבון
בנוגע לעיצוב, אמרתי את זה כבר הרבה פעמים, עיצוב הוא לא דבר זול, המחיר שלו נע בין 280-340 דולר, לא בא ברגל, ואנחנו גם צריכים להשקיע מדי חודש בשרת ועוד השקעות חד פעמיות כאלו ואחרות, אנחנו עובדים על העיצוב ואנחנו מקווים שנעלה אותו כמה שיותר מהר.
סבבה.. ביינתים אפשר לעבוד על דברים אחרים.. כל דבר לאט לאט ברוך השם הפורום הזה קיים 3 שנים לא ממהרים לשום מקום.. אבל בחייאת אור.. תתחילו להזיז עניינים כי הפורום הזה מתדרדר ונופל למצב שבסופו של דבר לא תצליח להרים אותו.. לא משנה מזה . וזה לא רחוק.. ושוב
תלא חייב להתעצבן .. אני אומר את זה תאכלס בשבילך .. בשביל האתרר קח את זה ברוח טובה