גם להחליף לוגו הוא מעפןןן
גם להחליף לוגו הוא מעפןןן
אל תפרסם יותר בחתימה.
|
|
מזה מזה מזה כל אחד יכול להיות מנהל מי שמקיע ולמי שמגיע לו לא צריך חוק שלהיות מעל גיל 16 זה לא חוקי ולא פרר!
ומה בנוגע לילה לבן מתי הוא יתחרש עם בכלל וגם למה שאמרת הלוגו ממש לו מעפן הפורום זה הפורום הכי מצליח בארץ על מה אתה מדבר העיצוב בכלל הכי טוב אני רשמית אהבתי את הפורום והמכתרי עליו בנתיים אני משקיע בבעלי חיים ומקווה להיות מנהל הפורום שמה!
See a person like me smoke weed till i hallucinate
אוקיי הלוגו מעאפן, ואתם צודקים יש פה אנשים חסרי רמה לגמרי, לצערנו חלקם גם בסגל הניהול ואני לא מתבייש להגיד את זה כאן, כל מנהל צריך לעשות חושבים עם עצמו, דבר נוסף - קופיקו (ניק בוגר מאוד?) שיהיה לך ברור, שבכל הקהילות הגדולות אין צ'אט כמו שאתה רוצה, אני לא מתכוון להתקין אחד כזה, ואם מדברים על פורומים כמו פרש וכו' תראה שאין שם דבר כזה, מישהו כאן דיבר על אתר שיתופי אז אנחנו לא נכנסים לקטע הזה, הבאת את ליאון נטוורק, הם שילמו קנס של 150,000 שקל על ההורדות שלהם, ואם ימשיכו לפרסם שם דברים מוגנים על כל קישור הם יקבלו קנס של 100 אלף שקל.
קופיקו, סתכל אתה מדבר על רמה ואתה תקוע על הצ'אט המטומטם הזה, פשוט רעיון מעיק ומציק ושים לב כמה שאתה נתפס פה, אתה חושב שזה מה שיעלה את הרמה? במה בידיוק זה יעלה את הרמה? בזה שילדים יבואו ויקללו שם? יפרסמו שם אתרים? זה יוריד את כמות ההודעות היומית בוודאות.
אחי אבל הנאדם צודק יוריד את האקטיביטי והמונה הודעות כי כולם ידברו וגם יהיה בטאלן מה אתה חושה שיעשו חדר חדר בשבילך שתוכל לפתוח כל הפורום ישלח שמה הודעות יהיה בלגאן לא תראה אפילו את ההודעה שלחתה תאמין לי הוא צודקק
אל תפרסם יותר בחתימה.
בסדר ..הוא צודק אז לא יהיו חידושים ולא כלום ונשאר עם הפורום הזה
שיתחיל לפחות לנפות מנהלים גדולים .
שכל היום מתעסקים בלפתוח אתגרים על אוזי ואשכולות מזדיינים על אוזי כל היום זה מה שמעניין אותם אז נשאר ככה
בגלל זה אנחנו נראים ככה
הכל ישן משעמם ויבש
זה באמת נכון כל אוזי זה מינוס 500 מילון נקוודת פתחו פעם לעזזאל גם המנהל Erik התחרפן מספים מקלל חופשי חודשי ומנהלים ראשיים צוחקים איתו להתחיל לפנות את המנהלים האלו בדחיפותת
אל תפרסם יותר בחתימה.
לא לתת אזהרה או באן על כל דבר קטן!
עזוב זה בסדר אחי לא משנה מה נגיד .אין מילה פה למנהלים ולמשתמשים .
בניגוד לפורומים אחרים שאני מכיר והם קצת -הרבה יותר רציניים .
הם לא מתעסקים כל היום בלפתוח אתגרים על "אוזי" ואיך להציק ל"אוזי " ואוזי וציטוטים מצחיקים מהמירק המעפן הזה שגם ככה יבש. תראה איך אטרף מתחרבן ,קולקציה של כלומניקים שלא מבינים מהחיים .
נערך לאחרונה על ידי DaMbO; 31-10-2007 בשעה 13:48.
טוב למה לרדת לרמה אהה אל תדבר וזהו הכח יפתר בזמנו לא צריך יותר מזה!
See a person like me smoke weed till i hallucinate
לעשות לילה טוב חיב מלא זמן לא עשינו לילה לבן =[
זה חובה חובהה
!~קרדיט לי על הסוסה שלמעלה~!
פו הדוב אוהב ללקק
אלאדין אוהב לשפשף
היפיפיה הנירדמת חרמנית אש רק מחכה שינשקו אותה
שלגיה חיה עם שבעה גברים
זהבה פורצת לבתים
אם זה נקרא סיפורי ילדים
לא פלא שיצאנו דור של מזדיינים !!
ילדים שרוצים לילה לבן רק מוכיח את (החוסר) הרמה שקיימת בפורום..
נערך לאחרונה על ידי אור; 31-10-2007 בשעה 16:25.