לי פעם באמצע משחק כדורגל אז היה לי טרינינג גדול עליי אז כזה קפצתי כדי לנגוח בכדור ואז כשנחתתי על הרצפה אז המכנסיים נפלו לי עד לנעליים חחח וכולם שנה צחקו עליי![]()
|
|
שכמעט אוטו עלה לי על הרגל |:
באתי לחצות את הכביש והתחלקתי שירדתי מהמדרכה ואז הרגל שלי הייתה מושטת קדימה..בא אותו וכמעט עלה לי עליה.
חח.. לי אממ באתי לבצפר בכיתה ו' עם מכנסיים ארוכים ומתחת לזה מכנסיים קצרים כי היה בוקר קר ואז בשעה 10 חם אז הבאתי. קיצר באתי באמצע ההפסקה חח שיחקתי אותה יענו מוריד את המכנסיים הקצרים ושישאר לי הצקרים וירד לי שתיהם וכמעט גם הבוקסר ירד לי איתםת. אבל כמעט אפ'חד לא ראה, יש לי עוד מלאאאאא אבל מלא פדיחות אני לא זוכר כלום :\
המורה שלי תפסה אותי מחקה אותה
יותר מדי פעמים XDDD
רציתי להראות שאני טוב באופניים והקפצתי את 2 הגלגלים ואז באה מכונית במהירות והעיפה אותי
קרדיט לי על החתימה הפצצה למעללה^^^
חחח אה ופעם חיקיתי תמורה שלי ופתאום היא מאחורי XD
נערך לאחרונה על ידי Ralph.L; 31-10-2007 בשעה 19:35.
חח זה לא הכי מפדח אבל..
בכיתה ז' היה טורניר כדורגל אז הגענו לגמר והייתי בהרכב אז קיצר היה 1:0 לאלה שנגדנו בתחילת המחצית השניה אז באו מסרו לי כדור עברתי את השוער ומאיזה 4 מטר בעטתי לקורה..!
אני לא האמנתי שזה קרה לי..
הפסדנו 1:0 בסוף ואז כולם צעקו עלי חח עד עכשיו זוכרים לי את זה (כיתה ט')
חחחחחחחח איזה עקום!
הנה סיפור מצחיק אבל לא ממש פאדיחה...
אני זוכר גם שבכיתה ז' שיחקנו חממות בכיתה ואז כזה הכדור היה אצלי אז בעטתי מזה שוט! ואז המורה בדיוק נכנסה וזה פגע לה בראש חחחחחחח אז היא כזה נפלה על הריצפה וכולם ניקרעו מצחוק והיא כזה בקול צולע "מי זה היהההה"
חחחחחחחחחחחחחח
היתה י איזה מורה אחת ענקית אבל ענקיתת אתם לא מבינים כמה
בקיצור היא באה להיכנס לכיתה בדיוק שהחלטתי לצאת ונכנסתי בה בכל השומן שלה
והיא מסתכלת על החזה שלה ואני שם בדיוק והיא כזה מעיפה אותי אחורה ויוצאת מהשיעור XD
והמנהלת היתה לידנו והיא צחקה עלי חחח, איזה פאדיחה