לדעתכם שודדי הקריביים שווה עוד סרט המשך?
לדעתי ממש לא כי הסרט ניהיה משעמם מפעם לפעם..
מאוד השתעמתי שראיתי את האחרון :/
אבל הראשונים עוד היו טובים!
מהי דעתכם?
לדעתכם שודדי הקריביים שווה עוד סרט המשך?
לדעתי ממש לא כי הסרט ניהיה משעמם מפעם לפעם..
מאוד השתעמתי שראיתי את האחרון :/
אבל הראשונים עוד היו טובים!
מהי דעתכם?
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
|
|
מה משעמם?
אתם סתם נגררים אחד אחרי השני ואומרים שזה משעמם
ואף אחד מכל אלו שאמרו שזה משעמם לא יכול להסביר בדיוק למה
לא משעמם בשיט, אחלה סרטים והשלישי אחלה של סרט
והכל תלוי, ברור שיכולים לעשות המשך מעפן ויכולים לעשות המשך טוב
הכל תלוי
השלישי דווקא היה טוב..אבל לא הבנתי איך הקראקן מת :|
ולא יעשו סרט המשך..כי הראו שאחרי 10 שנים וויל בא אל מה שמה ואל הבן שלו..
כהה אתה צודק אבל לך תדע אולי הסרט הבא יהיה טוב!!!
[=
אני בת אל תכתבו לי יותר בתור בן!!!!
ממ לדעתי הסרטים האלה די מיצו את עצמם כי האחרון לא היה ברמה של האחרים, כמובן הפקה והכל וכל הצילום היה טוב, אבל עדיין מפה אין הרבה לאן להמשיך לדעתי
אני אשמח מאוד להרחיב למה הסרט הזה משעמם:
קודם כל, הוא מתחיל במקום לא ברור, אף אחד ממי שרואה את התחלת הסרט לא יודע איפה הם ולמה הם שמה ומה קרה.. זה אומר שכבר מהתחלת הסרט אתה מאבד פוקוס ומתחיל לחשוב לך על דברים אחרים מתי שהם נלחמים עם חבורה של אסיאתים לא קשורים. ככול שהסרט ממשיך (והוא עוד ימשיך הרבה, הוא 168 דקות, כמעט שלוש שעות) נודע לצופה הפשוט בעוד סיבוכים ועוד מהפכים בין הדמויות שממש קשה לעקוב מי עם מי.. ואולי זה מה שאנשים אהבו בסרט הזה, שהוא לא צפוי ומשתנה כל שניה. אבל אני אישית לא. סיבה אפשרית נוספת היא השפה, אני שולט בשפה האנגלית ואני מכיר סלאנג, אבל השפה של הפיראטים שהם יוצרים פשוט גורמת לך לאבד את העלילה ונסות להבין מה קורה רק מהתמונה הויזואלית שאתה רואה. קשה מאוד לקשר ולהבין מה קורה בכל שניה בסרט במיוחד כאשר לא מגלים לך הכל, זה עושה את הצופה משועמם ורדום. דבר נוסף שלא אהבתי זה כל המסע הזה לעולם הבא, הם משכו את זה יותר מידי, זה כמעט רבע סרט. בהשווה לסרטים הקודמים הסרט הזה לא יכול לדגדג את הסרטים הקודמים. כל הסרט אני יושב עם הרגשה שרק בגלל שהסרט הראשון גרף כמות מפחידה של כסף החליטו הכותבים (בעצם לא ממש, בדרך כלל זה השמנים באולפנים ש"משמנים" את הכותבים בשביל שיכתבו המשך) לעשות המשכים שישר מוגדרים כהצלחה עוד לפני שהם יוצאים. הנה כמה עובדות על הסרטים הראשונים: הסרט הראשון היה מועמד ל5 אוסקרים, 5! הסרט השני היה מעומד ל4 וגם זכה באחד! והשלישי אתה בטח שואל? אז הוא לא היה מועמד לשום אוסקר והפרסים היחידים שהוא זכה בהם הם של פרסי דעת קהל של ילדים.
לא היה לך את ההרגשה הזאת בסרט הראשון שכל הסרט הגיוני וזה יכול ליהות מבוסס על סיפור אמיתי? (חוץ מכל הקטע עם המתים, שזה יחסית גבולי). ומה בסרט השלישי מה אתה מקבל? מפלצות מוזרות, ביקורים בעולם הבא ועוד שטויות שגורמות לך להרגיש כאילו זה סרט פנטזיה כמו נרניה או שר הטבעות.
בסך הכל הסרט הזה הוא הכי גרוע/משעמם מכל השלוש וקיבלת את הנימוק שלך.
הסרט השלישי בהחלט אכזבה. חשבתי שאני היחידי שלא הבנתי מה קורה שם.
בתור אחד שראה את שלושת סרטים בהפרשים של חצי שנה פחות או יותר, ולא במרתון - זכרתי את העלילה במעורפל,
זה מאוד הציק לי מה שהיה על המסך בחלק השלישי.
באופן יחסי לשאר הסרטים - לא הבנתי, ומתי שהסרט רץ הייתי במקביל בלבטים ומחשבות עם עצמי מי נגד מי. וזה פגם בהנאה !
הם משכו הרבה דברים, ואם היו מקצרים את הסרט זה היה עושה לו רק טוב.
סה"כ העלילה בכללי הייתה טובה, המשחק של אורלנדו ודפ היה מעולה, רק היה חסר להם את ה"חדות" שהיו בסרט הראשון והשני. הם איבדו את זה.
אחלה סרט!
חחחחחח מזתומרת ? זה היה טרילוגיה ויש כבר סוף
ֹ
ֹ
ׁ
(מצתרף להשתלטות בובספוג על העולם) 5 אפס אפס הודעות....
בריטיש התגובה שלך היתה באורך של הסרט :0.
לדעתי יעשו המשך בגלל הכסף האדיר שהאולפנים מקבלים בשבילו...סרט נחמד להעביר ת'זמן.
סאנז צודק גם אני בהתחלה ניסיתי להזכר בקטעים מהסרט השני כדי שאני ידדע על מה מדברים בסרט..כמו בקטע שג'ק אמר שרק אחד מהם הצליח להרוג אותו..
בריטיש בלוק רואים סרט כדי להנות...לא כדי לנסות להבין מה הפיראטים אומרים,בשביל זה יש תרגום.
לאט לאט במהלך הסרט הצופים מבינים את העלילה..
אם מישהו עוד לא ראה את הסרט הוא צריך קודם לראות את השני עוד פעם ואז לראות את השלישי,אם כל אחד שאומר שהסרט משעמם היה עושה את זה אז לא הייתם אומרים שהסרט היה מסובך
למה שאני ירצה לראות את הסרט השני עוד פעם? כל הקטע בהמשך זה שזה אמור ליהות קשור לעלילה של הסרט הקודם, למה לי לראות עוד פעם סרט רק כדי להבין?
ואני לא צריך תירגום, התירגום רק משנה את המשמעויות ומעוות את מה שהיוצרים מנסים להגיד. יש הרבה סרטים שלטקסטים יש דו משמעויות ובתירגום אי אפשר להבין את זה..
עכשיו בקשר לסרט עצמו, זה לא שלא הבנתי את הסרט כי לצערי צפיתי בו עד הסוף והכל מתברר לפי העלילה אבל במשך הסרט הייתי משועמם כמו לא יודע מה.. פשוט רואה את הסרט אבל לא ממש מסתכל מה קורה כי אני כבר חושב על דברים אחרים שממש לא קשורים..
בכל אופן אין לי עוד מה לכתוב על הסרט הזה.. מה שכתבתי זאת הייתה הדעה שלי, ושלי בלבד מי שחושב כמוני שיהיה לו בכיף, מי שלא שיהיה לו גם בכיף =]