אני אישית שותה ונוהג לא שאני ממש מאושר מזה אבל אין בררה .. משתדל לא לשתות יותר מידי כי פעם אחת נהגתי מסטול והתעוררתי בבוקר לא זכרתי עם האוטו בחנייה או שהשארתי אותו איפשהו....
מה איתכם חברה..?
אני אישית שותה ונוהג לא שאני ממש מאושר מזה אבל אין בררה .. משתדל לא לשתות יותר מידי כי פעם אחת נהגתי מסטול והתעוררתי בבוקר לא זכרתי עם האוטו בחנייה או שהשארתי אותו איפשהו....
מה איתכם חברה..?
|
|
אחי מסוכן לאללה ..
ברור שלא נוהגים! בשביל זה יש חברים דבילים שישתו וינהגו![]()
בברכה, Joni
למה לא עם שותים לא הרבה אז אין בעיה לנהוג אני שותה מידי פעם ואני רואה אי ך אני מרגיש עם אני מסוגל לנהוג או שאני לא מסוגל זה שונה כל פעם מידי פעם אני מרגיש שאני יכול לנהוג אז אני נוהג... עם לא אז אני אומר סליחה חברה שתיתי יותר מידי....
למה להסתכן לא מבין
מעצב גראפי לכל מטרה.
חברה באמת אני אומר ,
בתור אחד שעובד בתחום, תדאגו תמיד לנהג תורן, תעשו סבבים בניכם שכל שבוע יהיה מישהו אחר.. שלא כל פעם אותו אחד "ידפק".
זה מסוכן לאללה, לא רק לכם אלא אתם יכולים לפגוע גם באחרים בין אם זה החברים שלכם שאתם לוקחים באוטו
(ואני לא רוצה לחשוב על ההרגשה שהרגת חבר)
ובין אם זה משפחה עם ילדים שחזרה מארוחה משפחתית אצל הדודים.
קחו אחריות!
לא שותים!!
בואנה אחי יש'ך אומץ!!!!!!!!!!
לא טוב אחי לא טוב...
אם אתה רוצה להנות סבבה על הזין שלי אבל ברגע שאתה באוטו כביש איתי אתה מסכן אותי ואת כל מי שאני שם ברכב איתי.
סכן את החיים שלך על הזין שלי באמת על הזין שלי. כשאתה מסכן ת'חיים שלי ושל הקרובים אלי שיכולים להיות באוטו איתי - אז אנשים כמוך צריך לכלוא באמת.
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
בונא אתה מסכן חיים של אנשים אחרים פה
ומה זה החרא הזה אין ברירה
מה מצמידים לך אקדח לראש ואומרים שאתה חייב לשתות ולנהוג?