מה דעתכם? נניח באמת אהבתם מישהיא אבל לא הסתדר , הייתם משנים משו בעצמכם כדי לנסות את הקשר הזה שוב?
הייתם עושים משהוא אחר כדי לנסות לתקן או ההפך? במבט לאחור הייתם מעדיפים לחתוך את הקשר יותר מוקדם ממתי שהוא ניגמר..?
מה דעתכם? נניח באמת אהבתם מישהיא אבל לא הסתדר , הייתם משנים משו בעצמכם כדי לנסות את הקשר הזה שוב?
הייתם עושים משהוא אחר כדי לנסות לתקן או ההפך? במבט לאחור הייתם מעדיפים לחתוך את הקשר יותר מוקדם ממתי שהוא ניגמר..?
|
|
היית י משנה את עצמי אבל תלוי בשביל מי אם אני ממש אוהב אותה והכל אז הייתי משתנה אבל תולי עם היא תשתנה בשבילי גם כן...
תלוי גם מה לשנות.....אולי זה פשוט לא מסתדר ביניכם ולא שווה לנסות את זה תלוי מה זה
תלוי במצב ובסיטואציה של הפרידה..
אם היה מה לשנות, אני בטוחה שהייתי משנה את זה במהלך הקשר ומדברת עם הבן זוג על הדברים שמפריעים לו, במקום לשמור את הכל לסוף ושיתפוצץ ולא ייגמר יפה.
אם זה מישהו שאני ממש יאהב אני ייתן מעצמי הרבה וישנה דברים.
העיקר שיהיה לנו טוב.
Look at the stars,"
Look how they shine for you,
And everything you do,
" ...Yeah, they were all yellow.
טוב אחי.... תראה אני חושב לפי דעתי שאהבה זה לא הכל זה לא מספיק אחי...כמה שאוהבים אבל לא מתאימים אז לא ילך כעיקרון לא הייתי משתנה כי היא צריכה לאוהב אותך כמו שאתה.... אבל.. אולי זה שינויי לטובה זה תלויי אם זה משו שאתה כן מוכן להתפשר עליו אז כן תשתנה אבל אם זה משו שאתה לא מוכן אז אל תשתנה וכבר אמרתי שחייבים להתאים אם אחת לוקחת דברים קשה והשני עושה הרבה שטויות שהוא אפילו לא שם לב שזה פוגע בחברה שלו למה לה לסבול ולהשאר איתו מבין אחי... לא מתאימים ונשארים זה רק דוחה את הקץ.... לעדתי לפחות
זה תלוי.
אם הבן זוג שלי רוצה שאני אשנה אצלי דברים שהם בניגוד לעקרונות שלי- אני לא אעשה את זה.
כמה שאני אוהבת אותו וכמה שאני רוצה אותו- אהבה זה לא הכל.
אבל אם אלה דברים שקשורים אליי לאופי, שבאמת טעונים שיפור, אני אעשה הכל בשביל לשנות את זה, ולא רק בשבילו, אלא גם בשבילי, ובסופו של דבר גם אני אהיה מרוצה, גם הוא וגם הסובבים אותי.
פאקינג לא.
קשר 3 שנים בגיל הזה תאמין לי הספיק לי.
זה כיף,זה מספק,זה הכל.
אבל אז תמיד יבוא הריב הבן שרלילה הזה שיגרום לזה שתיפרדוו ,לא תדברו קצת ואז תהפכו לידידים.
והריב הזה בהתחלה הדבר הכי חרא בעולם,אבל אז הדבר הכי טוב שיש.
מניסיון.
בואי נגיד ככה,
שהקשר שלי היה עם הרבה הרבה דברים..
בגדתי בה פעם אחת[הייתי שיכור אבל זה לא תירוץ P: ],היא סלחה,חזרנו,נישארנו,היה סקס,היה כיף,היינו כל יום מדברים והכל
.
ואז בא הריב הזה משום מקום וזה עשה טוב לשנינו.
היום אין שום רגש אחד לשני ואנחנו כמו אחים =].
כן אפשר לחזור אחרי פרידה, וכן אפשר לשנות, וכן אפשר לעשות הכל, גם דברים שחשבתם שהם בלתי אפשריים - אם אתם באמת אוהבים.
ודניאל, אני לא מסכים איתך. אהבה זה כן הכל. אם בן הזוג שלך אוהב אותך הוא לא יבקש ממך לוותר על העקרונות שלך, כי האהבה היא ללא תנאים.
ואהבה לא נעלמת, כי היא נצחית. היא יכולה להתחזק ולהיחלש, אבל לא להיעלם. אם אתה כבר לא מרגיש כלום, שום דבר פיצפוני, אפ'פעם לא באמת אהבת אותה.